up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Aku

Allt ( Aku )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Aku

Aku er et italiensk merke som har oppnådd et anerkjent rykte for å lage høykvalitets utendørs fottøy og utstyr. Grunnlagt i 1985 av Galliano Bordin, en lidenskapelig fjellklatrer, har Aku konsekvent presset grensene for innovasjon og håndverk for å imøtekomme behovene til utendørsentusiaster. Aku er et merke som er synonymt med italiensk håndverk og en dedikasjon til å imøtekomme kravene til utendørsentusiaster. Trekkinn tilbyr stolt Akus diverse produktlinje, inkludert fjellstøvler, herresko og damesko, utendørssko og bagasje. Uansett om du skal på en utfordrende trek eller bare utforske villmarken, tilbyr Akus samling av støvler et utvalg av alternativer for å imøtekomme ulike utendørsaktiviteter og preferanser. Aku utvider sin forpliktelse til kvalitet og holdbarhet til bagasje, og tilbyr utendørsentusiaster et utvalg av bagger og sekker som er designet for å tåle de harde forholdene ved reise. Med en historie om utmerkelse som strekker seg over flere tiår, fortsetter Aku å være et pålitelig valg for de som søker ytelse, holdbarhet og stil i sitt utendørsutstyr og fottøy.

Aku Øker Utendørs Fottøy og Utstyr

Aku Fjellstøvler er utviklet for eventyrere som krever ytelse, holdbarhet og komfort. Disse støvlene er designet for å håndtere røffe terreng og gir utmerket ankelstøtte. Aku's fjellstøvler er kjent for sine overlegne materialer og håndverk, noe som gjør dem til et toppvalg for fotturister og ryggsekkturister over hele verden. Aku herresko tilpasser seg de spesifikke behovene til mannlige utendørsentusiaster. Aku forstår at kvinnelige eventyrere krever fottøy som er designet med deres unike behov i tankene. Aku damesko kombinerer stil og funksjonalitet for å sikre at kvinnelige fotturister og utendørsentusiaster har støtten og komforten de trenger på sine reiser.
I tillegg til fjellstøvler tilbyr merket et utvalg av Aku utendørssko som er egnet for et bredt spekter av aktiviteter. Disse skoene er allsidige og gir den riktige kombinasjonen av grep, beskyttelse og pusteevne for utendørs eventyr. Aku herresko er ikke begrenset til utendørsaktiviteter; de omfatter også casual og hverdagsfottøy. Laget med samme dedikasjon til kvalitet og komfort, er Aku herresko designet for å imøtekomme ulike livsstilsbehov. Aku damesko kombinerer mote og funksjonalitet, noe som gjør dem perfekte både for utendørsutflukter og daglig bruk. Disse skoene er designet med oppmerksomhet på detaljer, noe som sikrer at kvinner kan nyte komfort og stil i ethvert miljø. Uansett om du skal på en fottur eller på en global eventyrreise, gir Aku bagasje lagrings- og organisasjonsmulighetene du trenger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk