Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Aku

Noin Aku
Aku on italialainen brändi, joka on ansainnut maineen laadukkaiden ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden valmistamisesta. Vuonna 1985 perustettu Aku on jatkuvasti työskennellyt innovaatioiden ja käsityön rajojen ylittämiseksi ulkoiluharrastajien tarpeiden täyttämiseksi. Aku on brändi, joka on yhdistetty italialaiseen käsityöhön ja sitoutumiseen ulkoiluharrastajien tarpeiden täyttämiseksi. Trekkinn tarjoaa Akun monipuolisen tuotevalikoiman, mukaan lukien vaelluskengät, miesten ja naisten kengät, ulkoilukengät ja matkalaukut. Olipa kyseessä haastava vaellus tai yksinkertainen villiintyminen, Akun kenkävalikoima tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja eri ulkoiluaktiviteetteihin ja mieltymyksiin. Aku laajentaa laatua ja kestävyyttä myös matkalaukkuihin, tarjoten ulkoiluharrastajille useita laukkuja ja reppuja, jotka kestävät matkustamisen rasitukset. Vuosien laadukkaan työn ansiosta Aku on edelleen luotettu vaihtoehto niille, jotka etsivät suorituskykyä, kestävyyttä ja tyyliä ulkoiluvarusteissa ja -kenkäkokoelmassa.

Akun nostamassa ulkoiluvaatteet ja -varusteet ylös

Akun vaelluskengät on suunniteltu seikkailijoille, jotka vaativat suorituskykyä, kestävyyttä ja mukavuutta. Nämä kengät on suunniteltu kestämään raskaat maastot ja tarjoamaan erinomaisen nilkkatuen. Akun vaelluskengät tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja käsityöstä, mikä tekee niistä miesten ulkoiluharrastajien suositun valinnan. Akun miesten kengät palvelevat miesten ulkoiluharrastajien erityistarpeita. Aku ymmärtää, että naiset seikkailijat tarvitsevat kenkiä, jotka on suunniteltu heidän erityistarpeitaan varten. Akun naisten kengät yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden varmistaakseen, että naiset vaeltajat ja ulkoiluharrastajat saavat tarvitsemansa tuen ja mukavuuden seikkailuillaan.
Lisäksi vaelluskengistä, brändi tarjoaa valikoiman Akun ulkoilukenkiä, jotka sopivat laajaan aktiviteettivalikoimaan. Nämä kengät ovat monikäyttöisiä, tarjoten oikean yhdistelmän tarttumista, suojausta ja hengittävyyttä ulkoiluseikkailuille. Akun miesten kengät eivät rajoitu ulkoiluaktiviteetteihin; ne kattavat myös arkikäyttöön ja päivittäiseen käyttöön. Akun naisten kengät yhdistävät muodin ja toiminnallisuuden, mikä tekee niistä täydellisiä sekä ulkoiluretkille että päivittäiseen käyttöön. Nämä kengät on suunniteltu huolellisella huomioon ottaen, jotta naiset voivat nauttia mukavuudesta ja tyylistä kaikissa olosuhteissa. Olipa kyseessä vaellusretki tai maailmanlaajuinen seikkailu, Akun matkalaukut tarjoavat tarvittavan säilytyksen ja järjestelyn.