up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

plus
Intex

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Er du træt af at gå camping og sove i en sovepose eller måtte? Hvis du er en af disse mennesker, der tilbringer mere tid hjemmefra og leder efter den perfekte tur, skal du have en INTEX Downy Airbed oppustelig madras i din rygsæk.

Nyd din tur dag og nat med en god søvn til at genoplade dine batterier.

Downy Airbed-madrassen er designet med den nyeste Fiber Tech-teknologi, et eksklusivt system fra INTEX, med en indvendig struktur dannet af tusinder af høje styrke polyesterfibre, der giver større stabilitet og fasthed.

Dens rillede fløjlsagtige overflade gør søvnen endnu mere behagelig.

Derudover er det lavet med lamineret PVC-materiale, der er modstandsdygtigt over for vand og slid, ideelt til camping udendørs.

At ligge midt i naturen og se på stjernerne vil være mere behageligt end nogensinde! En af de store fordele ved denne model er dens integrerede fodpumpe, som den kan pumpes op med.

Du skal kun trykke på en af siderne med foden, og din madras bliver oppustet på 2,5 minutter.

Hvis du vil spare på kuffertens vægt, er denne luftbed ideel, fordi den ikke kræver pumper til dens brug, skønt den også har en 2 i 1-op- og afblæsningsventil, så du kan bruge en manuel og / eller elektrisk pumpe hvis du ønsker.

Denne campingmadras har gennemgået Air Lock-processen, en kvalitetstest, der garanterer dens lufttæthed.

Med Downy Airbed-madrassen sover du som om du var hjemme, uanset hvor du er!


Er du helt vild med udendørs? Få din Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Intex. Glem ikke vores store udvalg i Camping, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Oppustelige madrasser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Godt til prisen

-

meget god til prisen og fodfyldningsfunktionen fungerer ganske godt. Det ryster lidt, men det er normalt på grund af højden. Råd til dem, der ikke vil bruge mange penge på en madras

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

For prisen er det godt

-

God værdi for pengene. Behagelig nok, selvom det ryster lidt. Og det laver støj, når vi bevæger os. Det er det mindst positive punkt.

Intex Med Fiber-Tech Madras Twin Camping

Meget godt

-

Perfekt. Svarer til beskrivelsen ikke skuffet over mit køb

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up