up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Ocun Klatresko Havoc

Ocun Klatresko Havoc

Ocun Klatresko Havoc

plus
Ocun

Ocun Klatresko Havoc

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Ocun Klatresko Havoc

Komfortabel, men stadig stærk på volumener og præcis på små fodfæste, det er ravage. Klatresko designet til buldring såvel som til blyklatring.


Funktioner:

Støbt 3D gummitåplaster ved hjælp af CAT 1.5-sammensætning til præcis tilslutning af tåen
2 velcrobånd til perfekt fiksering på foden
Komfotabel tøffel som overdel med elastisk tunge
Rundt spids sidst med mindre asymmetri og mellemvolumen


Specifikationer:

Sålegummi: CAT-gummi 1,5, 4 mm
Vægt (halvt par, 7UK): 216 gHvis du skal bruge nye Ocun Klatresko Havoc, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Ocun Klatresko Havoc

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Ocun Klatresko Havoc

Fin sko

-

Dejlig hælkrog, blød, men jeg følte, at tåkrog er lidt svag.

Ocun Klatresko Havoc

Kvalitet og ydeevne

-

Fantastisk design, meget god produktkvalitet. Jeg bestilte dem justeret (mellem intervallet 'performance fit' og 'extreme fit' i henhold til OCUN-måltabellen), så de løsner sig ved brug og til sidst passer de til mig, som jeg forventede. De første par dage har været hårde på grund af hvor stram min fod er, men det vidste jeg allerede, da jeg bestilte den reducerede størrelse. Nu venter jeg på, at de løsner sig ved brug. Jeg bemærkede meget god præstation med det samme på individuelle fodtrin i murbouldering.

Ocun Klatresko Havoc

Komfortabel

-

Billig pris sammenlignet med andre mærker og kvaliteten ser spektakulær ud.

Ocun Klatresko Havoc

God kat til rock

-

Det er en 100% klatrevægskat. Den er meget blød, sålen er meget god og giver en masse selvtillid til volumen. I små byttedyr har du meget takt. Hælen er lidt værre end Ocun Oxi QC, men den er enestående.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up