up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salomon

Skor för män

Skor för män

Damskor

Damskor

Barnskor

Barnskor

Ryggsäckar

Ryggsäckar

hydrering

hydrering

ÅTERHÄMTNING&SANDALER

ÅTERHÄMTNING&SANDALER

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Ryggsäckar Och Väskor

Skydd

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon har varit i branschen sedan 1947 och har sitt huvudkontor i Annecy, Frankrike. Salomon vandringsskor finns i en mängd olika utföranden och är superlätta, lätta att snöra på och deras design är perfekt. Salomon skor för män, kvinnor och barn är ett utmärkt alternativ på steniga, leriga, hala och branta ytor. De är till stor hjälp med sin GORE TEX-teknik för bergsrutter och svåra spår. Hitta även andra skoalternativ som stövlar, sandaler och löparskor.


Det utmärkta utbudet av sportkläder, Salomon erbjuder ett brett utbud av plagg som jackor, västar, byxor, fleece, handskar och strumpor. Salomons kläder är speciellt designade för män och kvinnor för att förbättra varje persons sportprestanda. För att komplettera din utrustning och ta med dig allt du behöver på dina utflykter, välj en ryggsäck, fannypack eller, även för att hålla dig väl hydrerad, en vätskeväst, en väska eller en flaska vatten.

clouse menu Stänga