up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salomon

Skor för män

Skor för män

Damskor

Damskor

Barnskor

Barnskor

Ryggsäckar

Ryggsäckar

hydrering

hydrering

ÅTERHÄMTNING&SANDALER

ÅTERHÄMTNING&SANDALER

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon är ett franskt företag och dess huvudkontor ligger i Annecy. Den introducerades för första gången i branschen 1947. Salomon har många olika typer av sportkläder tillgängliga. Ett av dessa breda utbud av sportkläder är vandringssortimentet. Du kan hitta allt du behöver för Salomon-vandring på Trekkinn. Salomon vandringsskor är perfekta för sin design och komfort eftersom de är enkla, lätta att snöra på och superlätta. De gör din promenad, löpning eller vandring till en vind på grund av deras hållbarhet, komfort och fasthet som krävs för att utföra jobbet effektivt.
Salomon löparskor för män och kvinnor kan vara ett perfekt alternativ för löpning på olika underlag som leriga, hala, steniga eller till och med branta, tack vare sin unika design. Du kan även hitta andra typer av skor som Salomon boots, vattenskor och sandaler på Trekkinn.

Varför Salomon skor är bra för alla sporter

Salomon är känt för det bästa utbudet av skor, oavsett om det är för löpning, vandring, vintersport eller vardagsbruk. Det är därför det är ett av de bästa märkena för att ha världens favoritskor, och de förtjänar denna ranking.Den tjocka siluetten av stövlarna är på modet idag. Skorna är mycket slitstarka då de gör att du snabbt kan röra dig över svår terräng.
En annan stor utgåva från detta märke är Salomon Speed cross , gjord med inspiration från de lokala loppen runt Annecy, Frankrike. Med sin fantastiska innovativa och extraordinära design revolutionerade de skodesignen. Dessa är speciellt gjorda för snabb löpning utan att få fötterna ömma av hinder och ger stabilitet när du går på blöta stenar och springer på leriga stigar.
Salomon lanserar sina nya skor som kommer att vara gjorda av ett enda material som kallas termoplastisk polyuretan, vilket är perfekt för att göra löparskor lätta och hållbara. En nödvändig egenskap hos detta plastmaterial är att det kan omformas till vilken form som helst när det värms upp. Förutom Salomon-skorna för män och kvinnor erbjuder märket annan utrustning som du behöver på dina utflykter. Plocka upp ryggsäckar och påsar för att hålla dina saker säkra, medan Salomon vätskeväst och en vattenflaska hjälper dig att hålla dig hydrerad hela dagen på din vandring, löpning eller vandring.Så oavsett om du är en professionell idrottare eller vill prova på att vandra för första gången, se till att välja Salomon för att göra din resa blint minnesvärd.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga