up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Barnesko

Barnesko

Ryggsekker

Ryggsekker

hydrering

hydrering

UTBYTTE&SANDALER

UTBYTTE&SANDALER

Avdelinger

Barnesko

Beskyttelse

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Sekker Og Kofferter

Turutstyr

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon har vært i bransjen siden 1947 og har hovedkontor i Annecy, Frankrike. Salomon trekkingsko er tilgjengelig i et bredt utvalg av design og er superlette, enkle å snøre og designet er perfekt. Salomon-sko for menn, kvinner og barn er et utmerket alternativ på steinete, gjørmete, glatte og bratte overflater. De er til virkelig hjelp med sin GORE TEX-teknologi for fjellruter og vanskelige spor. Finn også andre fottøyalternativer som støvler, sandaler og terrengløpesko.


Det utmerkede utvalget av sportsklær, Salomon tilbyr et bredt utvalg av plagg som jakker, vester, bukser, fleece, hansker og sokker. Salomon- klær er spesielt designet for menn og kvinner for å forbedre sportsprestasjonene til hver person. For å komplettere utstyret ditt og ta med deg alt du trenger på utfluktene, velg en ryggsekk, fanny pack eller, også for å holde deg godt hydrert, en hydreringsvest, en bag eller en flaske vann.

clouse menu Lukk