up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Barnesko

Barnesko

Ryggsekker

Ryggsekker

hydrering

hydrering

UTBYTTE&SANDALER

UTBYTTE&SANDALER

Avdelinger

Barnesko

Beskyttelse

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Sekker og Kofferter

Turutstyr

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon er et fransk selskap og hovedkontoret ligger i Annecy. Den ble først introdusert for industrien i 1947. Salomon har mange forskjellige typer sportsklær tilgjengelig. Et av disse brede utvalgene av sportsklær er trekkingserien. Du finner alt du trenger til Salomon-vandring på Trekkinn. Salomon tursko er perfekte for design og komfort fordi de er enkle, lette å snøre og superlette. De gjør gå-, løpe- eller fotturen din til en lek på grunn av deres holdbarhet, komfort og fasthet som er nødvendig for å fullføre jobben effektivt.
Salomon løpesko for menn og kvinner kan være et perfekt alternativ for å løpe på forskjellige overflater som gjørmete, glatte, steinete eller til og med bratte, på grunn av deres unike design. Du finner også andre typer fottøy som Salomon-støvler, vannsko og sandaler hos Trekkinn.

Hvorfor Salomon-sko er bra for all sport

Salomon er kjent for det beste utvalget av fottøy, enten det er til løping, fotturer, vintersport eller hverdagsbruk. Det er derfor det er et av de beste merkene for å ha verdens favorittsko, og de fortjener denne rangeringen.Den tykke silhuetten av støvlene er på mote i dag. Skoene er svært slitesterke da de lar deg bevege deg raskt over vanskelig terreng.
En annen flott utgivelse fra dette merket er Salomon Speed cross , laget med inspirasjon fra de lokale løpene rundt Annecy, Frankrike. Med sitt flotte innovative og ekstraordinære design revolusjonerte de skodesign. Disse er spesielt laget for rask løping uten å få føttene såre av hindringer og gir stabilitet mens du går på våte steiner og løper på gjørmete stier.
Salomon lanserer sine nye sko som vil være laget av et enkelt materiale kalt termoplastisk polyuretan, som er perfekt for å gjøre joggesko lette og slitesterke. En nødvendig egenskap ved dette plastmaterialet er at det kan omformes til hvilken som helst form når det varmes opp. I tillegg til Salomon-skoene for herre og dame, tilbyr merket annet utstyr du trenger på utfluktene dine. Plukk opp ryggsekker og pynteposer for å holde tingene dine trygge, mens Salomon-hydreringsvesten og en vannflaske hjelper deg med å holde deg hydrert hele dagen på fotturen, løpeturen eller vandringen.Så enten du er en profesjonell idrettsutøver eller ønsker å prøve fotturer for første gang, sørg for å velge Salomon for å gjøre turen blindt minneverdig.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk