up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Garmin Forreste Cykelholder Extended Out

plus
Garmin

Garmin Forreste Cykelholder Extended Out

Produktbeskrivelse Garmin Forreste Cykelholder Extended Out

Bo foran flokken med denne ud foran cykelholder, som lader dig at drage fuld fordel af dine Edges evner uden at kompromittere din tur. Holderen giver dig lettere, heads up positionering lettere overvågning og sikkerhed.


Også kompatibel med Forerunner 910XT og 310XT når det bruges med en quick release kit (sælges separat). Bare fjerne skruerne fra bunden, dreje den indre mount, og sæt skruerne, og så dit ur vil montere i den korrekte position på styret.Kompatible enheder:


Edge 200

Edge 500

Edge 510

Edge 800

Edge 810

Edge Touring

Edge Touring Plus

Forerunner 310XT

Forerunner 910XT

Forerunner 920XT


Er du helt vild med cykel? Få din Garmin Forreste Cykelholder Extended Out og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Garmin. Glem ikke vores store udvalg i Elektronik, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Understøtter varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Garmin Forreste Cykelholder Extended Out

lysposition
Styr
Farve
Sort
Underkategorier
Enheder GPS
Produkttype
Supports

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Support

-

GPS-støtte fastgjort til styret. Jeg kunne godt lide, at den er lidt kortere end de traditionelle, hvilket gør GPS'en mere fast og tættere på styret. Kvaliteten af materialet er meget god.

Fantastisk støtte til garmin

-

Produkt købt for at fikse Garmin 1030 på MTB-styr. Fremragende gør sin pligt. Anbefalede

Garmin support

-

Perfekt som ordre og lavet til min EDGE

God men kunne være slankere

-

Som beskrevet er der ingen problemer med produktet Fra Garmin synspunkt kan være en slankere forbindelse mellem styret og monteringen er lidt klodset

Support

-

Alt ankom meget hurtigt og i perfekt stand

Garmin support

-

5⭐, hurtig levering, god emballage af ordren. Jeg anbefaler

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up