up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin Sykkelfeste Foran Extended Out

plus
Garmin

Garmin Sykkelfeste Foran Extended Out

Produktbeskrivelse Garmin Sykkelfeste Foran Extended Out

Hold deg i forkant av pakken med dette ut foran sykkelholder som lar deg dra full nytte av dine Edges evner uten at det går på turen. Festet gir deg enklere, heads up posisjonering for enklere overvåking og sikkerhet.


Også kompatibel med Forerunner 910XT og 310XT når det brukes med en quick release kit (selges separat). Bare fjerne skruene fra bunnen, rotere indre mount og sett skruene, og deretter klokken din vil montere i riktig posisjon på håndtaket.Kompatible enheter:


Edge 200

Edge 500

Edge 510

Edge 800

Edge 810

Edge Touring

Edge Touring Plus

Forerunner 310XT

Forerunner 910XT

Forerunner 920XT


Tenker du på og kjøpe Garmin Sykkelfeste Foran Extended Out? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 30.49 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Garmin til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Garmin Sykkelfeste Foran Extended Out

Lys stilling
Styre
Farge
Svart
Underkategorier
Enhets-GPS
Produkttype
Støtter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Brukerstøtte

-

GPS-støtte festet til styret. Jeg likte at den er litt kortere enn de tradisjonelle, noe som gjør GPS-en fastere og nærmere styret. Kvaliteten på materialet er veldig bra.

God støtte for garmin

-

Produkt kjøpt for å fikse Garmin 1030 på MTB-styret. Utmerket gjør sin plikt. Anbefalt

Garmin -støtte

-

Perfekt som bestilling og laget for min EDGE

Bra, men kan være slankere

-

Som beskrevet kan ingen problemer med produktet Fra Garmin synspunkt være tynnere tilkoblingen mellom styret og monteringen er litt klumpete

Brukerstøtte

-

Alt kom veldig raskt og i perfekt stand

Garmin-støtte

-

5⭐, rask levering, god emballasje av bestillingen. Jeg anbefaler

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up