up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Santini

Man samling

Man samling

Kvinnakollektion

Kvinnakollektion

Tillbehör

Tillbehör

UCI-samling

UCI-samling

pro lag

pro lag

tekniska underkläder

tekniska underkläder

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Marknadsföring

Utbildning och Tävling

Allt( Santini )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Santini

Santini är ett välrenommerat italienskt märke som har etablerat sig som ledare inom cykelindustrin. I mer än fem decennier har Santini ägnat sig åt att producera högkvalitativ cykelkläder och tillbehör som kombinerar prestanda och design med den rika italienska hantverkskulturen. Företaget grundades 1965 av Pietro Santini och snabbt vann det erkännande för sin strävan efter innovation, funktion och stil. Med fokus på ergonomi och hållbarhet är Santini framtaget för att klara de hårda förutsättningarna för långa cykelturer samtidigt som den erbjuder högsta komfort. Santini har etablerat sig som ett ledande varumärke inom cykelvärlden och erbjuder ett brett utbud av högpresterande cykelutrustning och kläder. Med en rik historia som grundar sig i den italienska hantverkskulturen och en oförtröttlig strävan efter innovation, fortsätter Santini att sätta nya standarder för kvalitet, komfort och stil inom cykelvärlden. Oavsett om det är cykeltröjor, bibs eller andra produkter, Santini tillgodoser behoven hos cyklister som efterfrågar inget annat än det bästa.
Santini tar cykelkläder till nya höjder

Santini erbjuder ett omfattande utbud av cykelutrustning som tillgodoser behoven hos både professionella cyklister och passionerade entusiaster. Deras produktutbud inkluderar tröjor, bib shorts, shorts, jackor, handskar, strumpor och olika tillbehör. Santinis cykelutrustning är utformad för att förbättra prestanda, ge komfort och klara de hårda krav som ställs vid intensiva cykelaktiviteter. Santinis cykelkläder utgör den perfekta blandningen av form och funktion. Märkets plagg är noggrant tillverkade med avancerade material och tekniker som säkerställer optimal aerodynamik, fuktmanagement och temperaturreglering. Santinis cykelkläder är skräddarsydda för att passa kroppen som en andra hud, minska drag och maximera rörelsefriheten. Santini är synonymt med exceptionell cykelkläder som uppfyller de högsta kvalitets- och prestandastandarderna. Santinis cykelkläder är designade för att ta cykelupplevelsen till nya höjder genom att erbjuda överlägsen funktion, komfort och stil. Santini använder avancerade tyger som transporterar bort fukt, ger andningsförmåga och erbjuder UV-skydd. Oavsett om det är tröjor, bibs, shorts eller jackor, säkerställer Santinis cykelkläder att cyklister kan prestera på topp medan de ser sitt bästa ut. Santinis cykeltröjor är ikoniska plagg som epitomiserar märkets engagemang för excellence. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, Santinis tröjor har innovativa design och tekniska tyger som optimerar aerodynamik och ventilation. Dessa tröjor är inte bara prestandaorienterade utan även visuellt slående, vilket ger cyklister möjlighet att uttrycka sin individualitet genom levande färger, modiga mönster och elegant estetik. Santinis cykelbibs är utformade för att ge oöverträffad komfort och stöd under långa turer. Tillverkade av premiummaterial, Santinis cykelbibs erbjuder kompression och muskeluppbyggnad samtidigt som de behåller andningsförmåga och fukttransportegenskaper. Cykelbibsen har avancerade paddningssystem för att minska tryckpunkter och förbättra sadelkomforten. Med sin ergonomiska passform och detaljrikedom, Santinis cykelbibs säkerställer att cyklister kan fokusera på vägen framför sig utan att bli distraherade.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga