up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Bryton

Bryton

KAIKKI ( Bryton )

Noin Bryton

Bryton on ylivoimaisen suosittu merkki liikuntateknologian ja urheilun valtakunnassa, joka tunnetaan luovista ja laadukkaista tuotteistaan, jotka on suunniteltu urheilijoille ja ulkoilmaihmisille. Taiwanissa sijaitseva Bryton on osoittanut olevansa luotettava nimi alalla, jonka taustalla on sitoutuminen liikuntaharrastajien toiminnallisuuden ja kokemuksen parantamiseen.
Brytonin ideologian ytimessä on pyrkimys rikkomaan urheiluteollisuuden rajoja. Yrityksen osaamista GPS-pyöräilytietokoneissa, älyrannekkeissa ja pyöräilyn sensoreissa käyttäjät voivat seurata edistymistä, asettaa ja saavuttaa tavoitteita ja lopulta parantaa potentiaaliaan. Olipa kyseessä sitten ammattilaisurheilija tai viikonloppuvoimistelija, Brytonin tuotteet on suunniteltu tyydyttämään tarpeet.
Brytonin GPS-pyöräilytietokoneiden kokoelma erityisesti kiitetään tarkkuudestaan, käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistä ja kehittyneistä ominaisuuksista. Nämä laitteet tarjoavat polkijoille reaaliaikaisia tietoja matkan, nopeuden, etäisyyden ja sydämen sykkeestä, jolloin he voivat tehdä tietoisia päätöksiä ajon aikana.
Bryton jatkaa urheilijoiden rohkaisemista saavuttamaan tavoitteensa ja tutkimaan ihmeellistä ulkoilmaa samalla, kun he pysyvät yhteydessä ja ohjatuina. Bryton on enemmän kuin vain merkki; se on kumppani matkalla terveellisempään ja energisempään elämäntapaan.

Brytonin valikoima pyöräilytietokoneita, pyöräilyn sensoreita, älyrannekkeita ja paljon muuta

Brytonin pyöräilytietokoneet käyttävät korkean tarkkuuden GPS-teknologiaa, jotta voit tarkasti seurata nopeuttasi, etäisyyttäsi ja sijaintiasi ajon aikana. Tämä tieto on tärkeää edistymisen seuraamiseen ja reittien suunnitteluun. Ne voivat myös tarjota käännöskohtaisia navigointiohjeita auttaakseen polkijoita tutkimaan uusia polkuja tai seuraamaan ennalta määriteltyjä reittejä. Käyttäjät voivat muuttaa näytöllä näytettäviä tietoalueita vastaamaan valintojaan ja harjoitteluharjoituksiaan.
Brytonin pyörävalot on muotoiltu tarjoamaan korkea näkyvyys varmistaakseen, että polkijat nähdään muiden tiellä liikkujien toimesta. Ne lähettävät kirkkaita ja keskittyneitä valoja valaistakseen tiellä edessä olevan alueen. Brytonin pyörävalot tulevat yleensä eri valaistusmoodeilla, kuten pysyvä, vilkkuvat ja stroboskooppi, mikä mahdollistaa polkijoille oikean moodin valitsemisen ajon olosuhteisiin ja mieltymyksiin.
Brytonin älyrannekkeet seuraavat yleensä metriikoita, kuten askelia, käveltyä etäisyyttä, sydämen sykettä, unen harjoittelua ja paljon muuta. Jotkut älyrannekkeet tarjoavat myös lisäominaisuuksia, kuten älypuhelimen viestejä ja puheluvaroituksia.
Brytonin pyöräilysensorit tarjoavat reaaliaikaista nopeustietoa ja mittaavat kierroslukuja minuutissa. Nämä sensoreita auttavat polkijoita seuraamaan nopeuttaan ja pedaalinsa kykyä, mikä on hyödyllistä urheilun ja suorituskyvyn parantamisen kannalta. Nämä sensoreita on suunniteltu kestämään ulkoilmapyöräilyyn liittyvät rasitukset ja ne ovat yleensä säänkestäviä tai vesitiiviitä, mikä mahdollistaa polkijoille niiden käytön eri olosuhteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje