up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Crankbrothers

Crankbrothers

KAIKKI ( Crankbrothers )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Crankbrothers

Crankbrothers on tunnettu brändi, joka tarjoaa tuotteita urheiluvälineiden valmistamiseen ja se perustettiin vuonna 1997. Brändi kehittää ja suunnittelee erinomaisen laadukkaita maastopyörän osia ja osia, joilla edistetään suorituskykyä. Brändi tarjoaa erinomaista toimintaa erityisten suunnittelujen avulla.
Crankbrothers on arvostettu ja tunnettu brändi, joka valmistaa pyöriä, polkimia, dropper-pisteitä, työkaluja, pumppuja ja lisävarusteita. Brändi pyrkii suunnittelemaan ja tarjoamaan huippulaatuisia, luovia, suorituskykyä korostavia tuotteita maastopyöräilyyn. Crankbrothers kaiverti polkunsa pyöräilyvaltakuntaan tarkan tekniikan ja luomisen avulla. Määrätietoisen sitoutumisen kehittämiseen huippuluokan pyöräilytarvikkeiden ja osien parissa, brändille on tullut merkitystä tuotteiden tuomiseksi, jotka parantavat ajo-kokemusta. Tunnetuksi erittäin äärimmäisistä pyöristään, työkaluistaan, polkimistaan ja lisävarusteistaan, se on kunnioitettu muurien toiminnallisuuden ja suunnittelun rikkomisesta. Brändin erityinen esteettisyys, joka on luotu sileydestä ja tarkkuudesta yksityiskohtiin, edustaa sitä, että se sitoutuu sekä suorituskykyyn että rakenteeseen. Sen innovatiiviset tuotteet ovat muuttaneet pyöräilymaisemaa, johtaen eri lajeihin ja tyyliin ajamiseen. Tiepyöräilystä maastopyöräilyyn, sen tuotteita kehitetään kestämään vaativia olosuhteita ja maastoja. Luotettavuus ja erinomainen laatu ovat kahta tärkeää tekijää tässä brändissä.

Crankbrothersin kenkien ja pyörän varaosien kokoelma

Crankbrothers pedaalit tunnetaan ainutlaatuisesta ja luovasta suunnittelustaan, jossa on ainutlaatuinen avoin alusta-idea, joka puhdistaa lian ja roskat, tarjoten jatkuvaa suorituskykyä eri olosuhteissa.
Crankbrothers-kenkät on suunniteltu sulautumaan täydellisesti Crankbrothers -pedaalijärjestelmään, muodostaen sopivan yhteyden ajajan ja moottoripyörän välillä. Crankbrothers-lukkonaulat ovat yleensä kaksiosaisia, jotka ovat yhteensopivia Crankbrothers -pedaalijärjestelmän kanssa, luoden turvallisen yhteyden ajajan kenkien ja polkimien välillä. Crankbrothers-pyöräilykenkät ovat ilmastointivaatimuksia, jotka auttavat lämpötilan ja kosteuden hallinnassa, pitäen jalkojen rentoutuneina ja kuivina ylikuormitustilanteissa. Crankbrothers mens shoes on yleensä jäykkä pohja, joka siirtää tehokkaasti voimaa ajajan jaloista polkimiin, optimoimalla voimansiirron tehokkuutta ja suorituskykyä.
Crankbrothers-pyörät ovat kevyitä ja auttavat vähentämään pyörimisnopeutta, mikä johtaa nopeampaan kiihtyvyyteen ja parantaa nousukykyä. Crankbrothers-pyörät on usein suunniteltu yhteensopiviksi eri renkaiden leveys- ja korkeusarvojen kanssa, mikä sopii erilaisiin ajo-tapoihin ja maastoihin. Crankbrothers-pyörän varaosat ovat luotettavia ja niitä luotetaan pyöräilijöiden toimesta, vähentäen tarvetta säännöllisiin korvauksiin ja tarjoten jatkuvaa suorituskykyä ajon aikana. Crankbrothers esittelee laajan valikoiman varaosia eri osille, mikä mahdollistaa pyöräilijöiden löytää tarkalleen ne osat, joita he tarvitsevat pyöriinsä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje