up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

WTB

KAIKKI ( WTB )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin WTB

WTB on tunnettu merkki, joka lanseerattiin vuonna 1982 visiolla kehittää ja tarjota luotettavaa ja pitkäikäistä maastopyörään tarkoitettua varustusta uskollisille ajajille. Yrityksen toimisto sijaitsee Isossa-Britanniassa Cardifissa. Tänään WTB esittelee ja myy luomuksiaan maailmanlaajuisesti pyörävarusteiden ja komponenttien markkinoilla. Kaikille kallioajelun ystäville WTB on miellyttävin merkki, joka tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja välineitä tekemään ajamisesta mukavaa ja nautittavampaa upealla maastolla.
Merkki ruokitaan rakkaudella moottoripyöriä kohtaan ja sitoutumisella kuljettajan turvallisuuden ja tyytyväisyyden varmistamiseen. Se tarjoaa laajan valikoiman varusteita, satulasta ja sisäputkista moottoripyörän laukkuihin ja kaikkeen siltä väliltä, kaikki luodut huolellisen huomion ja osaamisen kanssa käyttäen parhaita materiaaleja. Tuotteet täyttävät tai ylittävät alan standardit, jotta voit ajaa luottavaisin mielin.
WTB: llä on kunnioitettava sitoumus asiakastyytyväisyyteen. Joukkue moottoripyörä faneja on aina valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen varustuksen ajeluusi. He tavoittelevat sulautuneen kokemuksen tarjoamista, olivatpa sitten selaamassa verkkokauppaa tai käymässä luotetussa jälleenmyyjässä.

Wtb moottoripyörän varusteet ja komponentit

Wtb renkaat ovat yleensä valmistettu kumiseoksista ja tukevat erilaisilla materiaaleilla, kuten teräsvyöillä ja kangaspinnoitteilla, tarjotakseen vakautta ja kestävyyttä. Wtb satulat on luotu tarjoamaan pehmeyttä, voimaa ja tukea polkijoille polkupyörällä. Satulat tulevat eri muodoissa, tyypeissä ja materiaaleissa, jotta ne sopivat erilaisiin ajo-ohjelmiin ja henkilökohtaisiin valintoihin. Wtb-pyörät usein tyylikkäitä ja älykkäitä muotoiluja, jotka toimivat hyvin ja näyttävät hienosti polkupyörääsi. Wtb-vanteet toimivat renkaan ulkona olevana osana, joka kiinnittää renkaan akseliin ja tarjoaa rakenteellista vahvistusta ja vakautta. Wtb sisäputket ovat yhteensopivia putken tiivisteen kanssa, mikä voi auttaa tiivistämään pieniä reikiä, kun ne tapahtuvat, vähentäen puhkeamisen mahdollisuutta. Wtb-polkupyörän puhaltimet ovat yleensä valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten kestävistä alumiiniseoksista ja ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattomat teräspuhaltimet ovat korroosiosuojattuja ja tunnustettuja kestävyydestään.
Wtb-pyöräpullot on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista tai pakkauksista, jotta niiden ympäristövaikutusta voidaan vähentää. Nämä pullot on suunniteltu sopimaan yleisiin pullokoteloihin, jotka löytyvät useimmista polkupyöristä. Wtb-pyörän laukut tulevat eri kokoisina ja säilytyskapasiteetein, jotta ne sopivat erilaisiin asioihin, kuten työkaluihin, varaosiin, välipaloihin, henkilökohtaisiin esineisiin ja paljon muuta. Kapasiteetti voi vaihdella eri laukkutyypin ja mallin mukaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje