up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP

Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP

plus
Dainese

Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP

Tuotekuvaus Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP

Dainese Amsterdamin vedenpitävät housut tarjoavat täydellisen suojan erilaisia sääolosuhteita vastaan, joten voit aina käydä kiertueella sateesta tai kylmästä riippumatta.

Polyamidikangas on erittäin kestävä ja kestää hankauksia ja repeämiä. Näissä moottoripyörähousuissa on ulkoinen, hitsattu ja vedenpitävä kangas, joka estää veden pääsyn sisälle. Lisäksi irrotettavaa lämpövuori voidaan käyttää kylminä vuodenaikoina ja ottaa se pois, kun lämpö on asennettu ympäristöön.

Nämä vedenpitävät housut sisältävät irrotettavat polvisuojat , jotka tukevat parempaa pudotustapauksissa. Säädettävä lantio ja takkihousut sulkevat järjestelmän ansiosta täydellisen panssarin, jotta vesi ja kylmä eivät vuoda mihinkään. Ominaisuudet:Suojaus:


- Homologation


- Irrotettava komposiitti suojat sertifioitu EN 1621.1/97 StandardMateriaali:


- Kulutuksen ja repäisylujuus


- Erikoisluja polyamidikudostaComfort:


- Ergonomia


- Vyötärö säätö


- Zipper vasikoiden Jacket-housut kiinnitysjärjestelmän


- Lämpötilan säätäminen


- Kuumasaumatut vedenpitävä kalvo ulkoista kangas vedenkestävyys käsittely


- Irrotettava lämpövuoriMuut ominaisuudet:


- Toimivuus


- Sivutaskut


Tilaa nyt oma Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 207.99 $. Suuresta Housut tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Dainese Pitkät Housut Amsterdam WP

Pituus
Pitkä
Väri
Musta
Suositeltava Käyttötarkoitus
Moottoripyöräily
Adventure / Touring

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Dainese amsterdam housut

-

nopea ja tehokas toimitus, alkuperäinen tuote ja kuvauksen mukainen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up