up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia.

Tuotteen käyttöön hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksen ohjeet tai www.gpr.it- ja youtube-sivuilla näkyvät tutoriaalit.

Verkko-ostoksia varten takuu on aktivoitava lähettämällä asennuspajan leimaama erikoiskuponki sähköpostitse osoitteeseen certificato@gpr.it,.

Fyysisistä liikkeistä ostettaessa riittää myymälän leima.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melurajoitin).

Kilpakäyttöön dbkillerin poistaminen ei ole VAIN laitonta, vaan asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain radalla, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muita osia, jotka olisivat ristiriidassa eri kulman kanssa. kaasu trans.

Muodostuminen kilpa-versioksi.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tiellä johtaa tuotteen takuun menettämiseen ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostohetkestä lukien, ja siihen liittyy oikeus hyvitykseen, joka siirretään GPR:n tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi tarjota uutta äänenvaimenninta korjattavan tilalle, asiakkaan on suostuttava alkuperäisen pakoputken asentamiseen tai odotettava normaaliaikaa.

Korjauksen vuoksi.

Jakotukin de-cat, valmistettu ruostumattomasta 304-satiiniteräksestä näkyvällä TIG-hitsauksella, se sopii myös alkuperäiseen de-catalyst-äänenvaimentimeen.

Kun alkuperäinen katalyytti sijaitsee keräimessä, se poistetaan GPR-jakotukin asennuksella.

Ominaisuudet:

Jakotukki:

304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu jakotukki toimitetaan, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR kiinnitetään suoraan sylintereihin ilman rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkän kokemuksen ansiosta moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailuista, ehdottaa innovatiivista muotoilua.

Muodon kasvu, painonsäästö ja moottoripyörän äänentoiston parantaminen.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPATUOTE:

Tämä tuote myydään vain.

Kilpakäyttöön radoilla! Tiekäyttö avoimessa versiossa ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

EI DBKILLERIä:

Kilpatuote, ei dbkillers.

Tämä on 100% urheilullinen tuote, koska se ei sisällä melua eikä katalysaattoreita.

Kilpatarvikkeiden käyttö saattaa joissain tapauksissa vaatia ECU:n uudelleenkartoittamista, erityisesti lisämuutosten, kuten urheilusuodattimen asennuksen, yhteydessä.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, tee-se-itse-asennuksia ei hyväksytä.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista olla.

Ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteet.

Tieverkostoasi varten.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

motardinn:ssa näytämme sinulle kaikki GPR Exhaust Systems:n Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT:n ominaisuudet. moottoripyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT ja voit hyödyntää muita moottoripyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää KL MOTOR KXE 125 22-23 Ref:KL.1.DECAT

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
KL

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up