up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

Yhteensopivat mallit:

Piaggio Beverly 350 16 20.

GPR-pakojärjestelmä Piaggio Beverly 350 2016 2020 e4 Racing täysi järjestelmä Evo4 Road.

Mukana toimitettu Db-tappaja, moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jotta tuotetta voidaan käyttää hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea pakkauksen ohjeet.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa sen jälkeen, kun se on muutettu kilpaversioon.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jakelijalle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Ominaisuudet:

INOX, kehitetty Moto3-maailmanmestaruuskilpailujen voittojen ansiosta, valmistettu käsin harjatusta ruostumattomasta teräksestä, toimitettu irrotettavalla kilpasäleiköllä, CNC-koneistetuilla pohjoilla.

Jakotukki:

Toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu 304-jakotukki, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR asennetaan suoraan sylintereihin tekemättä rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn MM-kokemuksen ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

KILPAILUTUOTE:

Vaikka tämä tuote toimitettaisiin irrotettavalla dbkillerillä, se on RACING-tuote, joka ei ole laillista tienkäyttöön.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asennus.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkkokaupasta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi KANSALLISESSA varmistaaksesi, että tuotteelle toimitetaan oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt motardinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu:lla on GPR Exhaust Systems:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Pakoputket kategorian Komponentit tuotteilla.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Evo 4 Beverly 350 16-20 Euro 4 Koko Linja Järjestelmä Beverly 350 16-20 Euro 4 Kun Db Killer Ei Ole Homologoitu

Väri
Musta
Moto Yhteensopivuus
Piaggio

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up