up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

Yhteensopivat mallit:

Suzuki Intruder 1500 13 16.

GPR-pakoputkisto Suzuki Intruder 1500 2013/16 Täysin homologoitu katalysoitu kaksoisvaimentimilla Slash Inox.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea pakkauksen ohjeet.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa kilpailumuunnokseksi muuttamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Ominaisuudet:

SLASH INOX, pari ruostumattomasta teräksestä valmistettua äänenvaimenninta, joiden päätykappaleet on leikattu 45 °, käsisatiini, halkaisija 80 mm.

Jakotukki ja katalysaattori:

Sarja sisältää erityisen jakotukin, johon katalysaattori on asennettu, se voidaan asentaa ilman leikkausta tai muutoksia, laipat, holkit, kannattimet ja ruuvit sisältyvät tarvittaessa.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn maailmanmestaruuden ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Irrotettavat dbkillerit ja katalyytit:

Kohinanvaimennin (DBKILLERS) ja katalysaattori on mahdollista poistaa vain RACING-käyttöä varten piireissä, avoimen version käyttö tiellä ei ole yleisen tieverkon liikkumista säätelevien sääntöjen mukainen.

Voit käyttää sarjaa vuotuiseen viralliseen tarkastukseen.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkkokaupasta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi KANSALLISESSA varmistaaksesi, että tuotteelle toimitetaan oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.

Annetaan erityinen hyväksyntätodistus sekä asennusohjeet, joista jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollinen lopettaa ja keskeyttää.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16:een kuuluu GPR Exhaust Systems:n takaama valmistajan takuu. GPR Exhaust Systems:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme moottoripyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. motardinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Komponentit tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Pakoputkettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Slash Inox Double Full Line-järjestelmä Kissa Hyväksytty Intruder 1500 13-16

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Suzuki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up