up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Held Hip Suojat Proteccion D3O

plus
Held

Held Hip Suojat Proteccion D3O

Tuotekuvaus Held Hip Suojat Proteccion D3O

Tekniset tiedot:

Mitat: 10 x 14 cm


Tutustu nyt kaikkiin Suojaukset tuotteisiimme, jotka löydät motardinn:sta, kuten Held Hip Suojat Proteccion D3O. Osta nyt Held Hip Suojat Proteccion D3O ja säästä paljon puhdasta rahaa Kehon suojavarusteet tuotteista. Lisäksi, Held-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että moottoripyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Held Hip Suojat Proteccion D3O:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? motardinn:n Suojaukset tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Held Hip Suojat Proteccion D3O

Valon asema
lonkka
Väri
Oranssi
Tuotetyyppi
Projektorit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Held Hip Suojat Proteccion D3O

Helppo istuvuus

-

Erinomainen istuvuus, mutta tilasi kaksi luultavasti niitä myytiin erikseen. Tämä on ainoa negatiivinen asia, joka minusta ei ollut selvä. Asennettu housuihin täydellisesti eikä voi vikaa. Toimitus oli nopeaa ja kivutonta, joten älä epäröi käyttää tätä yritystä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up