Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Petzl

Petzl
Noin Petzl
Petzl, synonyymi innovaatioille ja asiantuntemukselle ulkoiluvarusteissa, on ollut voimavara, jonka avulla seikkailijat ja ammattilaiset voivat voittaa uusia korkeuksia turvallisesti. Vuonna 1975 perustettu Fernand Petzlin, innokkaan luolastoseikkailijan ja tutkimusmatkailijan, brändin matka alkoi ensimmäisen koskaan käsivapaan valaistusratkaisun keksimisellä. Tämä alkuperäinen keksintö merkitsi brändin syntymää, joka oli omistettu rajoitteiden ylittämiselle seikkailuurheilun alalla. Petzlin sitoutuminen laatuun, turvallisuuteen ja laatuun on vienyt sen maailmanlaajuiseksi johtajaksi suksivarusteissa, vuoristo-varusteissa, kypärissä, jääkirveissä, valaisimissa ja hiihtokengissä.
Snowinnissa saatavilla oleva Petzl-brändi on uudelleenmääritellyt tapaa, jolla seikkailijat ja ammattilaiset lähestyvät ulkoilma-haasteita. Rikkaan innovaatiotaustan ja monipuolisen valikoiman suksivarusteita, vuoristo-varusteita, kypäriä, jääkirveitä, valaisimia ja hiihtokenkiä tarjoamalla Petzl jatkaa yksilöiden valloitusta maailman vaativimmista maisemista luottavaisin mielin ja innolla.

Petzlin korkeuksien tutkiminen

Petzlin tutustuminen suksivarusteisiin on ollut yksinkertaisesti mullistavaa. Teknisen osaamisen ja suksien tarpeiden pohjalta Petzl-suksivarusteet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn rinteillä. Petzlin suksivarustevalikoima vastaa kaikkien tasojen suksijoiden tarpeisiin, varmistaen sulavan yhdistelmän turvallisuutta ja seikkailua. Ne, jotka etsivät jännitystä suuntaamalla takaisinmaastoon, voivat katsoa Petzl-suksenvuoristotoimintaan vakaana kumppanina. Petzlin suksiretkeilysidontavalikoima, hiihtokengät ja turvavyöt on huolellisesti suunniteltu käsittelemään tien ulkopuolisen seikkailun erityistarpeita.
Turvallisuus on keskiössä Petzlin suksikypärissä. Edistyneiden tekniikoiden ja innovatiivisten suunnitelmien avulla nämä kypärät tarjoavat suksijoille välttämättömän suojan ilman, että kärsitään mukavuudesta. Olipa sitten suksien kaivertaminen rinteillä tai tutkimassa koskemattomia jääpeitteitä, Petzl-suksikypärät on suunniteltu täyttämään kaikkein korkeimmat turvallisuusstandardit. Kun vuoret ovat pukeutuneet jäähän ja lumeen, Petzl-jääkirveet tulevat välttämättömiksi alppi- ja kiipeilijöille. Huolellisella tarkkuudella ja kestävyydellä valmistetut nämä jääkirveet tarjoavat erinomaisen otteen lumeen ja jäähän, mikä lisää turvallisuutta vaativissa alppiseikkailuissa.
Petzlin innovatiivisen perinteen valaisutekniikassa loistaa valaisimien valikoimassa. Pienistä malleista, jotka sopivat täydellisesti polkujuoksuun, voimakkaisiin vaihtoehtoihin, jotka on mukautettu luolaamiseen tai yölliseen suksimiseen, Petzlin valaisimet valaisevat polun eteenpäin, varmistaen selkeän näkyvyyden jopa vaativimmissa olosuhteissa. Suunniteltu optimaaliseen pitoon jäisillä alueilla, Petzl-hiihtokengät todistavat brändin sitoutumisesta tuottamaan laadukkaita vuoristo-varusteita. Nämä hiihtokengät tarjoavat luotettavan otteen lumeen ja jäähän, lisäten turvallisuutta vaativissa alppiseikkailuissa.