Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Elektronik

Elektronik skidor

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Hur väljer man elektroniska enheter för att gå till snön?

Skidtekniken utvecklas ständigt och vi har sett många prylar som gör den totala upplevelsen roligare. Nedan är några av de elektroniska enheterna som du måste ha med dig innan du går till snön;

Avalanche Beacons och Transceivers

Lavinfyrar och sändtagare är elektroniska enheter som har förmågan att skicka och ta emot radiosignaler. När du väljer lavinfyrar och sändtagare, överväg dessa funktioner, antalet antenner, bildskärm, räckvidd, flera nedgrävningar, ljudsignaler och automatisk återgång till sändning. Nästa är valet av batteri. Du kan antingen välja litiumbatterier eller alkaliska batterier. Men för skidåkare är alkaliska batterier för lavinsignaler och sändare en pålitlig lösning.

Batterier och laddare

Innan du beger dig mot bergen för att åka snowboard och skidåkning är det viktigt att ha reservladdare och batterier med dig som huvudströmkälla. Det finns flera universella laddningsalternativ som är kompatibla med all din elektronik som laddas direkt med en integrerad USB port. Dessa batterier är laddare som ger en hållbar och ekonomisk lösning.

Sensorer

När det kommer till noggrannhet och tillförlitlighet är en pulssensor det bästa valet. För en skidåkare är det viktigt att övervaka utväxlingen med maximal precision och koppla data till de anslutna enheterna. Innan du beger dig mot skidåkning finns det ett brett utbud av sensorer tillgängliga på marknaden som du kan välja mellan. Du bör överväga funktionalitet, komfort och kraften i noggrannhet, kompatibilitet, anslutningar och uppgraderingsbara funktioner.

Lyktor

En skidåkare måste också använda en ficklampa när han åker till snö. Det finns ledande varumärken som tillverkar kraftfulla, löstagbara och pålitliga batterier med magnetiska laddningssystem. Strålkastarna tillåter enkel manövrering och kontrollerar ljusstyrkan, medan själva ljuset roterar sömlöst och riktar en snabb lykta dit du behöver den. Strålkastarna är det perfekta valet för krävande sportentusiaster.

Klockor

GPS klockorna kan utföra vissa grundläggande funktioner som att mäta hastighet och distans, visa tid och datum, lagra din träningshistorik, ladda upp och överföra din data till en onlineplattform, puls och aktivitetsspårning. GPS klockorna kommer med ytterligare funktioner som ett laddningsbart batteri, anpassningsbar skärm och naturligtvis navigeringsfunktioner. Så du bör välja en GPS klocka innan du går till snön för att dra nytta av dessa funktioner.

Mer om elektronik:

När du är välinformerad om vilken elektronik du behöver bära för att snöa, behöver du dessutom behålla några viktiga reservdelar också. Till exempel behöver du skal och fodral till dina kameror, GPS enheter och smartphones. Du bör också behöva bära stöd för dina enheter såsom monteringsutrustning etc. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass och Arva är de ledande tillverkarna som erbjuder högkvalitativ elektronik och relaterade tillbehör.