up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk ski

Elektronikk ski

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvordan velge elektroniske enheter for å gå til snøen?

Skiteknologien er i stadig utvikling og vi har sett mange dingser som gjør helhetsopplevelsen mer fornøyelig. Nedenfor er noen av de elektroniske enhetene du må ha med deg før du drar til snøen;

Avalanche Beacons og sendere

Skredfyr og sender/mottakere er elektroniske enheter som har evnen til å sende og motta radiosignaler. Når du velger skredfyr og sender/mottakere, bør du vurdere disse funksjonene, antall antenner, skjerm, rekkevidde, flere begravelser, lydsignaler og automatisk gå tilbake til sending. Neste er valg av batteri. Du kan enten velge litiumbatterier eller alkaliske batterier. For skiløpere gir imidlertid alkaliske batterier for skredvarsler og sendere en pålitelig løsning.

Batterier og ladere

Før du drar mot fjellet for snowboard og ski, er det viktig å ha reserveladere og batterier med deg som hovedstrømforsyning. Det er flere universelle ladealternativer som er kompatible med all elektronikken din som lades opp direkte med en integrert USB port. Disse batteriene er ladere som gir en bærekraftig og økonomisk løsning.

Sensorer

Når det kommer til nøyaktighet og pålitelighet, er en pulssensor det beste valget. For en skiløper er det viktig å overvåke girraten med maksimal presisjon og koble dataene til de tilkoblede enhetene. Før du går mot ski, er det et bredt utvalg av sensorer tilgjengelig på markedet som du kan velge mellom. Du bør vurdere funksjonalitet, komfort og kraften til nøyaktighet, kompatibilitet, tilkoblinger og oppgraderbare funksjoner.

Lykter

En skiløper er også pålagt å bruke en lommelykt når de drar til snø. Det er ledende merker som produserer kraftige, avtakbare og pålitelige batterier med magnetiske ladesystemer. Hodelyktene gir enkel betjening og kontrollerer lysstyrken, mens selve lyset roterer sømløst og retter en kjapp lykt dit du trenger det. Lyktelyktene er det perfekte valget for krevende sportsentusiaster.

Klokker

GPS klokkene er i stand til å utføre noen grunnleggende funksjoner som å måle hastighet og distanse, vise klokkeslett og dato, lagre treningshistorikken din, laste opp og overføre dataene dine til en nettplattform, hjertefrekvens og aktivitetssporing. GPS klokkene kommer med tilleggsfunksjoner som et oppladbart batteri, tilpassbar skjerm og selvfølgelig navigasjonsfunksjoner. Så du bør velge en GPS klokke før du drar til snøen for å dra nytte av disse funksjonene.

Mer om elektronikk:

Når du er godt informert om hvilken elektronikk du trenger å bære for snø, trenger du også å beholde noen viktige reservedeler. Du trenger for eksempel deksler og etuier til kameraene, GPS enhetene og smarttelefonene dine. Du bør også kreve bærestøtter for enhetene dine som monteringsutstyr osv. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass og Arva er de ledende produsentene som tilbyr høykvalitets elektronikk og relatert tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk