Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Luhta

Over Luhta
"Luhta is een Fins merk dat zich heeft gevestigd als een vertrouwde naam in outdoor kleding en sportkleding. Opgericht in 1907 door Vihtori Luhta, heeft dit familiebedrijf een rijke geschiedenis van het leveren van hoogwaardige kleding ontworpen voor de buitenlucht. Met een sterke toewijding aan innovatie, functionaliteit en stijl, is Luhta een populaire keuze geworden voor mannen, vrouwen en outdoor liefhebbers over de hele wereld. Gedurende de lange geschiedenis heeft Luhta consequent vastgehouden aan haar waarden van kwaliteit en duurzaamheid. Het merk is diep toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn, waarbij ze waar mogelijk gebruik maakt van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Deze toewijding zorgt niet alleen voor de langdurige kwaliteit van hun producten, maar sluit ook aan bij de waarden van moderne consumenten.
Luhta´s toewijding om stijl en functionaliteit te combineren in hun outdoor- en sportkleding heeft hen een trouwe aanhang opgeleverd onder individuen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van mode en prestaties. Of je nu gaat wandelen in de wildernis, de skipistes opgaat, of gewoon de eisen van het dagelijks leven moet trotseren, Luhta biedt betrouwbare en stijlvolle oplossingen voor al je kledingbehoeften.

Een Finse erfenis van kwaliteitsoutdoorkleding

Luhta biedt een breed scala aan herenkleding die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne man. De herenkledingcollectie van Luhta staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. De kledinglijn voor vrouwen van Luhta combineert mode en functie en richt zich op vrouwen die zowel stijl als prestaties waarderen. Van gezellige fleecejacks tot modieuze buitenkleding, Luhta zorgt ervoor dat vrouwen er op hun best uitzien en zich comfortabel en beschermd voelen tijdens verschillende buitenactiviteiten.
Luhta staat bekend om zijn hoogwaardige fleecep