Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Luhta

Noin Luhta
"Luhta on suomalainen brändi, joka on vakiinnuttanut asemansa luotettavana nimenä ulkoiluvaatteiden ja urheiluvaatteiden parissa. Vuonna 1907 Vihtori Luhta perustama perheyritys on rikas historia tarjota korkealaatuisia vaatteita ulkoiluun. Vahva sitoutuminen innovaatioihin, toiminnallisuuteen ja tyyliin on tehnyt Luhtasta suositun valinnan miesten, naisten ja ulkoilmaihmisten keskuudessa ympäri maailmaa. Koko pitkän historiansa ajan Luhta on pysynyt arvojensa mukaisena laadukkuuden ja kestävyyden suhteen. Brändi on syvästi sitoutunut kestävyyteen ja ympäristövastuuseen, ja pyrkii käyttämään ekologisia materiaaleja ja tuotantotapoja aina kun mahdollista. Tämä sitoutuminen takaa tuotteiden kestävyyden lisäksi myös vastaa nykyajan kuluttajien arvoja.
Luhtan omistautuminen tyylin ja toiminnallisuuden yhdistämiseen ulkovaatteissa ja urheiluvaatteissa on hankkinut heille seuraajia, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää muodin ja suorituskyvyn välillä. Olit sitten patikoimassa luonnossa, laskettelemassa tai selviämässä arjen vaatimuksista, Luhta tarjoaa luotettavia ja tyylikkäitä ratkaisuja kaikkiin vaatetarpeisiisi.

Suomalainen perintö laadukkaista ulkoiluvaatteista

Luhtalta löytyy laaja valikoima miesten vaatteita, jotka on suunniteltu vastaamaan modernin miehen tarpeita. Luhtan miestenvaatteet tunnetaan laadustaan ja monipuolisuudestaan. Luhtan naisten vaatemallisto yhdistää muodin ja toiminnallisuuden ja tarjoaa vaihtoehtoja naisille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että suorituskykyä. Mukavista fleecepuseroista muodikkaisiin ulkoilutakkeihin, Luhta varmistaa naisten voivan näyttää ja tuntea parhaaltaan samalla pysyen mukavina ja suojassa erilaisissa ulkoilma-aktiviteeteissa.
Luhta on tunnettu korkealaatuisista fleecepuseroistaan. Luhtan fleece-takit ja tarjoavat täydellisen yhdistelmän lämpöä, pehmeyttä ja hengittävyyttä. Luhtan takkikokoelma sisältää monenlaisia vaihtoehtoja, kevyistä ja monikäyttöisistä malleista arkipukeutumiseen, aina kestäviin ja lämpimiin takkeihin kylmässä säässä seikkailuille. Heidän huomionsa yksityiskohdille suunnittelussa ja materiaaleissa varmistaa, että takit ovat sekä tyylikkäitä että toiminnallisia.
Talviurheilun harrastajille Luhtan hiihtotakit ovat suosittu valinta. Nämä takit on varustettu uusimmalla teknologialla pitämään sinut lämpimänä ja kuivana rinteillä. Ne tarjoavat erinomaisen eristävyyden, vedenpitävyyden ja lukuisia käteviä ominaisuuksia hiihtäjille ja lumilautailijoille. Luhtan hiihtohousut on suunniteltu täydentämään hiihtotakkeja, luoden kokonaisen talviurheiluasun. Nämä housut tarjoavat erinomaisen liikkumisvapauden ja suojan elementtejä vastaan, mikä tekee niistä ihanteelliset hiihtoon, lumilautailuun tai muihin kylmässä säässä tapahtuviin aktiviteetteihin."