Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Luhta

Om Luhta
"Luhta er et finsk mærke, der har etableret sig som et pålideligt navn inden for beklædning og sportstøj til udendørs brug. Grundlagt i 1907 af Vihtori Luhta, har dette familieejede firma en rig historie for at levere kvalitetstøj designet til udendørs brug. Med en stærk forpligtelse til innovation, funktionalitet og stil er Luhta blevet et populært valg for mænd, kvinder og udendørsentusiaster over hele verden. Igennem sin lange historie har Luhta konsekvent opretholdt sine værdier af kvalitet og holdbarhed. Mærket er dybt engageret i bæredygtighed og miljømæssigt ansvar og bruger miljøvenlige materialer og produktionspraksisser, når det er muligt. Dette engagement sikrer ikke kun kvaliteten af deres produkter, men er også i overensstemmelse med værdierne hos moderne forbrugere.
Luhtas dedikation til at kombinere stil og funktionalitet i deres udendørs- og sportstøj har givet dem et følge blandt personer, der søger den perfekte balance mellem mode og ydeevne. Uanset om du vandrer i vildmarken, står på skiløjperne eller simpelthen navigerer i hverdagens krav, tilbyder Luhta pålidelige og stilfulde løsninger til alle dine tøjbehov.

En finsk arv af kvalitetsudendørstøj

Luhta tilbyder et bredt udvalg af herretøj designet til at imødekomme moderne mænds behov. Luhtas herretøjskollektion er kendt for sin kvalitet og alsidighed. Luhtas dametøjslinje kombinerer mode og funktion og henvender sig til kvinder, der værdsætter både stil og ydeevne. Fra hyggelige fleecetrøjer til moderigtigt overtøj sikrer Luhta, at kvinder kan se godt ud og føle sig godt tilpas, mens de er beskyttet og komfortable under forskellige udendørs aktiviteter.
Luhta er berømt for sine højkvalitets fleecetøj. Luhtas fleecetrøjer og pullovertilbyder den perfekte kombination af varme, blødhed og åndbarhed. Luhtas jakkesamling har et bredt udvalg af muligheder, lige fra lette og alsidige design, der er velegnede til hverdagsbrug, til robuste og isolerede muligheder til eventyr i koldt vejr. Deres opmærksomhed på detaljer i forhold til design og materialer sikrer, at deres jakker er både fashionable og funktionelle.
For vintersportsentusiaster er Luhtas skijakker et populært valg. Disse jakker er udstyret med den nyeste teknologi for at holde dig varm og tør på pisten. De tilbyder fremragende isolering, vandtæthed og adskillige bekvemme funktioner til skiløbere og snowboardere. Luhtas skibukser er designet til at supplere deres skijakker og skabe et komplet vintersportsoutfit. Disse bukser giver fremragende bevægelsesfrihed og beskyttelse mod elementerne og er derfor ideelle til skiløb, snowboarding eller andre aktiviteter i koldt vejr."