Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Luhta

Information för Luhta
"Luhta är ett finskt varumärke som etablerat sig som ett pålitligt namn inom utomhuskläder och sportkläder. Grundat år 1907 av Vihtori Luhta, har detta familjeägda företag en rik historia av att erbjuda högkvalitativa kläder designade för utomhusbruk. Med ett starkt engagemang för innovation, funktionalitet och stil har Luhta blivit ett populärt val för män, kvinnor och utomhusentusiaster världen över. Genom sin långa historia har Luhta konsekvent upprätthållit sina värderingar av kvalitet och hållbarhet. Varumärket är djupt engagerat i hållbarhet och miljöansvar, och använder sig av miljövänliga material och produktionsmetoder när det är möjligt. Detta engagemang säkerställer inte bara kvaliteten på deras produkter, utan också överensstämmer med dagens konsumenters värderingar.
Luhta´s hängivenhet till att kombinera stil och funktionalitet i deras utomhus- och sportkläder har gjort dem populära bland personer som söker den perfekta kombinationen av mode och prestanda. Oavsett om du vandrar i vildmarken, åker utförs eller helt enkelt navigerar kraven i vardagen, erbjuder Luhta pålitliga och stilfulla lösningar för alla dina klädbehov.

Ett finskt arv av kvalitets utomhuskläder

Luhta erbjuder ett brett utbud av herrkläder designade för att uppfylla dagens moderna mans behov. Luhtas herrkollektion är känd för sin kvalitet och mångsidighet. Luhtas kvinnokollektion kombinerar mode och funktion, och tilltalar kvinnor som värdesätter både stil och prestanda. Från mysiga fleecefodrade jackor till trendiga ytterplagg, säkerställer Luhta att kvinnor kan se och känna sig som bäst samtidigt som de är bekväma och skyddade i olika utomhusaktiviteter.
Luhta är välkänt för sina högkvalitativa fleeceprodukter. Luhtas fleecefodrade jackor och pullovers erbjuder den perfekta kombinationen av värme, mjukhet och luftgenomsläpplighet. Luhtas jackkollektion har ett brett utbud av alternativ, från lätta och mångsidiga design som passar för dagligt bruk till robusta och isolerade alternativ för kallt väder. Deras uppmärksamhet på detaljer när det gäller design och material säkerställer att deras jackor är både modemedvetna och funktionella.
För vintersportentusiaster är Luhtas skidjackor ett populärt val. Dessa jackor är utrustade med den senaste tekniken för att hålla dig varm och torr i backen. De erbjuder överlägsen isolering, vattentäthet och många bekväma funktioner för skidåkare och snowboardåkare. Luhtas skidbyxor är designade för att komplettera deras skidjackor och skapa en komplett vinterklädsel. Dessa byxor ger utmärkt rörelsefrihet och skydd mot elementen, vilket gör dem idealiska för skidåkning, snowboardåkning eller andra kallväderaktiviteter."