Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Snowboards

Snowboards

Hitta ett brett utbud av Snowboards-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Snowboards

Märken i Snowboards

Viktiga snowboardtips för nybörjare

Tillbehör och reservdelar

När du är på väg mot bergssluttningarna behöver du behålla några grundläggande tillbehör och reservdelar som kan behövas senare. När du åker snowboard eller skidor är det vanligt att reparera eller byta ut någon av brädan eller pjäxkomponenterna på grund av de stenhårda isiga ytorna du befinner dig på. Det bästa tipset är att bära med sig ytterligare bindningsband, spännen, trampdynor, verktygssats, stegsats, svansklämmor, koppel, skruvar, etc.

Snowboardhjälmar

Du måste bära en snowboardhjälm innan du åker i backen. Skidåkning och snowboard är de två farligaste sporterna som medför stor risk för skador och olyckor. Det är därför säkert att bära en hjälm som är speciellt utformad för att skydda ditt huvud från nötning, fall och stötar. Hjälmarna ger extra dämpning som gör dem till ett pålitligt alternativ när du åker snowboard.

Snowboardskins

Skinn är den viktigaste delen av dina snowboards. Snowboardskinn hjälper dig att uppnå bättre grepp och stabilitet, särskilt när du åker isig terräng. För nybörjare är det viktigt att du väljer rätt längd och bredd på skinn. Det rekommenderas att du väljer ett skinn och klipper ner det efter din brädstorlek.

Snowboard bindningar

Snowboardbindningar är lika viktiga som alla andra redskap du behöver för en trevlig åkupplevelse. Bindningar ger ett gränssnitt mellan dina stövlar och brädor för att skapa en direkt anslutning för maximal kontroll, precision och komfort. Bindningar är en nyckelkomponent som förbättrar din upplevelse i backen. När du väljer snowboardbindningar, se till att de passar din stövelstorlek och ger maximal flexibilitet och prestanda.

Snowboardstövlar

Snowboardkängor är designade för att ge prestanda, värme och komfort. Om du är ny på snowboard är det klokt att välja rätt storlek, form och vikt på stövlar som inte hindrar din prestation. Att köpa för tighta eller för tappade stövlar leder till hällyft och fotkramper. Därför ska stövlarna kännas åtsittande från överallt vid din häl, vrist och tåbox.

Snowboardbord

Om du är ny på snowboard, välj en bräda med kortare längd. För nybörjare är freestyle eller allmountain snowboards vad du bör leta efter. Dessa brädor har vanligtvis en centrerad ställning som är idealisk för nybörjare att börja med. Brädan måste erbjuda mjuk till medium flex så att du kan utmärka dig i dina färdigheter bekvämt. Salomon, Rossignol, Head, Burton och K2 Snowboards är kända varumärken som erbjuder högkvalitativa bord och tillhörande tillbehör.