up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Snowboard

Snowboard

Finn et bredt utvalg av Snowboard-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Snowboards

Merkevarer av Snowboards

Viktige snowboardtips for nybegynnere

Tilbehør og reservedeler

Når du er på vei mot fjellskråningene, må du beholde noe grunnleggende tilbehør og reservedeler som kan være nødvendig senere. Mens du kjører på snowboard eller på ski, er det vanlig å reparere eller erstatte noen av brett eller støvelkomponentene på grunn av de steinharde isete overflatene du befinner deg på. Det beste tipset er å ha med ekstra bindestropper, spenner, trampelapper, verktøysett, stigesett, haleklips, bånd, skruer, etc.

Snowboardhjelmer

Du må bruke snowboardhjelm før du kjører i bakken. Ski og snowboard er de to farligste idrettene som medfører stor risiko for skader og ulykker. Det er derfor trygt å bruke en hjelm som er spesialdesignet for å beskytte hodet mot slitasje, fall og støt. Hjelmer gir ekstra demping som gjør dem til et pålitelig alternativ mens du kjører snowboard.

Snowboardskinn

Skins er den viktigste delen av snowboardene dine. Snowboardskinn hjelper deg med å oppnå bedre grep og stabilitet, spesielt når du kjører isete terreng. For nybegynnere er det viktig at du velger riktig lengde og bredde på skinn. Det anbefales at du velger et skinn og trimmer det ned i henhold til brettstørrelsen din.

Snowboardbindinger

Snowboardbindinger er like viktige som alt annet utstyr du trenger for en hyggelig kjøreopplevelse. Bindinger gir et grensesnitt mellom støvlene og brettene dine for å lage en direkte forbindelse for maksimal kontroll, presisjon og komfort. Bindinger er en nøkkelkomponent som forbedrer opplevelsen din i bakken. Når du velger snowboardbindinger, sørg for at de passer til støvelstørrelsen din og gir maksimal fleksibilitet og ytelse.

Snowboardstøvler

Snowboardstøvler er designet for å gi ytelse, varme og komfort. Hvis du er ny på snowboard, er det lurt å velge riktig størrelse, form og vekt på støvler som ikke hindrer ytelsen din. Å kjøpe for trange eller for tapte støvler vil føre til hælløft og fotkramper. Derfor skal støvlene føles tettsittende fra alle steder ved hælen, vrist og tåboksen.

Snowboardbord

Hvis du er ny på snowboard, velg et brett med kortere lengde. For nybegynnere er freestyle eller all mountain snowboard det du bør se etter. Disse brettene har vanligvis en sentrert stilling som er ideell for nybegynnere til å begynne med. Brettet må tilby myk til medium flex slik at du kan utmerke deg i dine ferdigheter komfortabelt. Salomon, Rossignol, Head, Burton og K2 Snowboards er kjente merker som tilbyr høykvalitets bord og relatert tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk