Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar skidor

Hitta ett brett utbud av Väskor och ryggsäckar-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och ryggsäckar

Märken i Väskor och ryggsäckar

Hur väljer man dagsäckar för skidåkning?

Ryggsäckar

Ryggsäckarna är tygpåsar som tas på ryggen och fästs som når över axlarna, men de rymmer en ytterkant och en innerkant. Ryggsäckar används vanligtvis av vandrare och elever för att bära sina tillbehör.

Utrustningsväskor

Utrustningsväskor används för att hålla och bära utrustning samtidigt som de hjälper till att hålla dem organiserade och tillgängliga. Sammantaget är utrustningsväskor utformade för att hålla utrustningssatser säkra, skyddade och förberedda. Du kan köpa den från Salomon , Atomic , Dynafit , Rossignol , Head , Burton .

Resväskor

Resväskor används under resor för att förvara dina tillbehör, viktiga ID:n, kontanter och smycken säkert. Detta är mest användbart när du har för många saker att ta, men inte har tillräckligt med utrymme. Du kan också hålla andra saker som solglasögon, sminkartiklar eller solskyddsmedel i dessa resväskor.

Midjepaket

En midjeväska är en liten textilväska som bärs som ett bälte nära midjan genom att använda ett bälte bortom höfterna som normalt fästs med någon slags krok. Bältena har ibland en trippelglidadapter, vilket gör att de är flexibla för att passa rätt. Du kan köpa midjeväska från Salomon, Atomic, Dynafit, Rossignol, Head, Burton.

Plånböcker

Plånböckerna är platta påsar eller plånböcker som kan användas för att hålla så små privata saker som papperskontanter, kredit eller betalkort och ID kort, viktiga dokument, foton, transitkort, företagskort och andra papper eller laminerade papper. Plånböcker används också som modeaccessoar.