Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker og ryggsekker

Vesker og ryggsekker ski

Finn et bredt utvalg av Vesker og ryggsekker-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker og ryggsekker

Merkevarer av Vesker og ryggsekker

Hvordan velge dagsekker for ski?

Ryggsekker

Ryggsekkene er tøyposer tatt på ryggen og festet som strekker seg over skuldrene, men de kan holde en ytterkant og en innerkant. Ryggsekker brukes vanligvis av turgåere og elever til å bære tilbehøret sitt.

Utstyrsposer

Utstyrsposer brukes til å holde og bære utstyr mens de hjelper til med å holde dem organiserte og oppnåelige. Totalt sett er utstyrsposer utviklet for å holde utstyrssett sikre, beskyttet og forberedt. Du kan kjøpe den fra Salomon , Atomic , Dynafit , Rossignol , Head , Burton .

Reiseposer

Reisevesker brukes under reiser for å holde tilbehøret, viktige ID er, kontanter og smykker trygt. Dette er mest nyttig når du har for mange ting å ta, men ikke har tilstrekkelig plass. Du kan også holde andre ting som solbriller, sminkeartikler eller solkremer i disse reiseveskene.

Midjepakker

En midjepakke er en liten tekstilveske som bæres som et belte nær midjelinjen ved bruk av et belte utenfor hoftene som normalt festes med en slags krok. Beltene har av og til en trippelglideadapter, noe som gjør at de er fleksible for å passe riktig. Du kan kjøpe midjepakken fra Salomon, Atomic, Dynafit, Rossignol, Head, Burton.

Lommebøker

Lommebøkene er flate lommer eller vesker som kan brukes til å holde små private ting som papirkontanter, kreditt eller debetkort, og ID kort, viktige dokumenter, bilder, transittkort, firmakort og annet papir eller laminert papir. Lommebøker brukes også som motetilbehør.