Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Myyntipiste

Myyntipiste elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Myyntipiste tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Myyntipiste

n merkit Myyntipiste

Mikä on POS järjestelmä ja miten se toimii?

POS järjestelmä on järjestelmä, jonka avulla voit vastaanottaa maksuja asiakkailtasi ja pitää kirjaa myynnistä. Prosessi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta koko prosessi toimii eri tavoin, riippuen yrityksestäsi, onko sinulla fyysisiä kauppoja, verkkokauppoja vai molempia.

Kuinka POS järjestelmä toimii?

• Prosessi alkaa, kun asiakas päättää ostaa tuotteen tai palvelun. Fyysisen kaupan tapauksessa myyjä käyttää viivakoodilukijaa tuotteen hinnan tarkastelemiseen.
• Seuraavaksi POS järjestelmä laskee tuotteen hinnan, joka sisältää myyntiveron.
• Myyjä päivittää varastomäärän kirjatakseen, että tuote on myyty.
• Lopuksi asiakkaat käyttävät pankkikorttiaan, luottokorttiaan, lahjakorttejaan, kanta asiakaspistettä tai jopa käteistä maksamiseen.
• Tapahtuma POS järjestelmän kautta on suoritettu. Sitten myyjä tulostaa digitaalisen kuitin.

Lisätarvikkeet

Nykyään nykyaikaiset POS järjestelmät ovat täysin digitaalisia, joten tarvitset kaikki olennaiset komponentit järjestelmän sujuvaan ja täydelliseen toimintaan. POS järjestelmässä lisävarusteita voivat olla ulkoiset kortit, laajennukset, paristot, anturit, skannerit, suojat, USB skannerikaapeli ja paljon muuta.

Kulutustarvikkeet

Kulutustarvikkeet ovat keskeinen osa myyntipistelaitettasi, kassakonettasi tai POS järjestelmääsi liitettyjä oheislaitteita. Sinun on käytettävä korkealaatuisia tarvikkeita varmistaaksesi laitteidesi kestävyyden, mukaan lukien mustenauhat, paperirullat, mustepatruunat, tarratulostimen nauhat, mittatarrat ja tarratulostimen etiketit viivakoodi ja toimitustarrat.

Näyttö

Näyttö on myös yksi POS järjestelmän tärkeistä osista, jonka avulla voit tallentaa myynnin ajan, paikan ja siihen liittyvät tiedot. Näyttöä tai näyttöä käytetään pitämään kirjaa myymäläsi fyysisten tuotteiden myynnistä. Samsung , Philips , LG , Sony , Benq , Viewsonic ja iiyama ovat tunnettuja valmistajia, jotka tarjoavat myyntipisteitä järjestelmät yrityksille.

Laatikot

Kassalaatikoihin liitetyn POS ohjelmistojärjestelmän avulla voit seurata, milloin laatikko avataan. Laatikon avulla säilytetään rahat turvassa, kun kaupassa tapahtuu myyntitapahtumia. Vastuuhenkilö ottaa rahat ja laittaa ne laatikkoon ja antaa ostetut tavarat asiakkaille.

Maksupäätteet

POS järjestelmässä maksupääte on tärkein vaihe. Maksupääte tunnetaan myös luottokorttipäätteenä tai myyntipistepääte on laite, jolla suoritetaan sähköisiä rahansiirtoja ja muita päätteellä aloitettuja ja verkon kautta reitittäviä tapahtumia.

Tulostimet

POS järjestelmässä käytetään tulostimia, jotka tulostavat myyntikuitit, joista näkyy tarkalleen mitä ja milloin asiakas on ostanut tuotteet ja kuinka paljon on maksanut. Tulostimet kannattaa hankkia tunnetuilta yrityksiltä, jotta koko myyntitapahtuma sujuu sujuvasti.

Skannerit

Viivakoodinlukija on toinen olennainen osa POS järjestelmää. Viivakoodilukijaa käytetään tuotteen tietojen lukemiseen, jotta voit soittaa sen. Viivakoodilukijat/skannerit ovat nopea tapa tarkistaa tuotteiden hinnat ja muut tiedot.