Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Fan zone

Fan zone

Löydä laaja valikoima tuotteita Fan zone tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Fan zone

n merkit Fan zone

Kuinka valita Funko Pop elokuvista

Jos olet kiinnostunut ostamaan suosikkihahmojesi funko pop hahmoja, kannattaa vierailla johtavissa merkkiliikkeissä, kuten Asus , Nintendo , Funko , Hasbro , Masters of Universe ja Tamashi Nations lisätäksesi kokoelmaasi.

Anime manga figuurit

Anime mangan estetiikkaa ei voi sivuuttaa. Ne edustavat täydellisesti Funko Popsin hahmoja. Dragon Ballista FullMetal Alchemistiin on tarjolla valtava valikoima anime mangapoppeja. Kaikki elokuvissa esiintyvät dynaamiset hahmot tekevät upeita Funko Pop hahmoja ainutlaatuisilla aseillaan, vaatteillaan ja asusteillaan. Joitakin valittavia hahmoja ovat Funko Legend Of Korra Korra figuuri, Funko POP Naruto Six Path Sage Glow In The Dark ja Funko Junji Ito Tomie figuuri.

Julkkisten hahmot

On monia suosittuja julkkiksia, joilla on funko pop hahmonsa. Voit hankkia suosikkijulkkishahmosi mistä tahansa tunnetuista liikkeistä, joissa näitä toimintahahmoja ja keräilyesineitä on saatavilla. Voit valita Funko Elvis Blue Hawaii figuurin, Funko Morrissey figuurin, Funko POP Groundhog Day Philin Punxsutawney Phil figuurin kanssa, Funko Elvis 68 Comeback erikoisfiguurin tai Funko Jackie Kennedy figuurin.

Elokuvan hahmot

Löydät valtavan kokoelman suosittuja pophahmoja, jotka perustuvat elokuviin, jotka kuvaavat supersankareita, roistoja ja ohjaajia muille hahmoille. Voit ostaa Funko Disney Nightmare Before Christmas Advent Calendar, Funko Disney Stitch Seated Figure, Funko Marvel Deadpool 30th Dinopool Figuuri, Hasbro Marvel Legends Quasar Figuuri, Funko Aladdin Jasmine Pop ja monia muita johtavista liikkeistä.

Musiikkihahmot

Jos haluat valita Rock Pop Vinyyli figuurit, on valtava valikoima saatavilla sekä verkossa että myymälöissä. Populaarimusiikin tähdistä, joilla on pophahmoja, ovat Funko Willie Nelson Figure, Funko POP Linkin Park Hybrid Theory Figure, Funko Backstreet Boys AJ McLean Figure, Funko Slayer Jeff Hanneman Figuuri, Funko Queen Freddie Mercury Wembley 1986 Figuuri ja Funko Rocks Iggy Pop figuuri.

Urheiluhahmot

Kuten muutkin pop hahmot, siellä on urheilujulkkisten funkopoppeja . Jos haluat kerätä urheilijoiden toimintahahmoja, käytettävissäsi on valtava valikoima. Jos olet esimerkiksi tenniksen ystävä, voit ostaa Funko Tennis Legends Roger Federer hahmon ja Funko Tennis Legends Rafael Nadal hahmon, jotka ovat maailman tunnetuimpia pelaajia.

TV sarjan hahmot

Siellä on myös kattava kokoelma vinyylihahmoja kaikista mahtavista TV ohjelmista. Jos etsit näitä funkopoppeja, voit ostaa ne Techinnin myymälästä. Suosittuja tv sarjoja ovat Masters of the Universe Origins Action Battle, Funko POP Marvel Loki Presidentti Loki Figuuri, Hasbro Animatronic Baby Yoda The Child Star Wars Figuuri ja Funko Money Heist Nairobi Figuuri.

Videopelien hahmot

Videopelien pelaajia ei evätä keräämästä suosikkivinyylipop figuuriaan, sillä tarjolla on laaja valikoima keräilyesineitä, jotka on valmistettu suosituista videopeleistä. Joitakin videopelien pophahmoja ovat Funko The Last Of Us Ellie Figure, Jazwares Fortnite Skull Trooper Figure, Nintendo Super Mario Bros Mario Teddy, Paladone Super Mario 1UP Nintendo Light, Funko Pokemon Pikachu Figure ja Diamond Select Sonic The Hedgehog Piggy Bank Bust .

Villains superheroes hahmot

Kaikille, jotka ovat fani kerätä toimintahahmoja roistoista supersankareista, on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja. Suosituimpia hahmoja ovat Funko Marvel Max Venom Groot Figure, Funko POP Marvel WandaVision Wanda Halloween, Funko Marvel Avengers Game Iron Man Stark Tech Suit Figuuri, Funko DC Holiday Superman with Sweater Figure ja Funko Batman Pop.