up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Urheilu elektroniikka ja tietokoneet

Urheiluelektroniikka

Löydä laaja valikoima tuotteita Urheiluelektroniikka tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Urheilu

n merkit Urheilu

Vinkkejä urheiluelektroniikan valintaan

Toimintakamerat

Toimintakamerat ovat pieniä, tukevia, vedenkestäviä digikameroita, jotka on tarkoitettu mukaansatempaavien toimintakuvien sieppaamiseen. Toimintakameroiden avulla voit pudota suoraan sisään ja sovittaa osan tapahtumasta ottamaan valokuvia ja videoita tavalla, jota tavalliset kamerat tai puhelimen kamerat eivät vain pysty. Action kamerat ovat edelleen luotettavin tapa ottaa valokuvia. Voit ostaa toimintakameroita Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Aktiivisuuden seurantalaitteet

Aktiivisuusseurantalaitteet , joita kutsutaan myös kuntoseuraajiksi, ovat työkalu tai laite, jolla seurataan ja seurataan kuntoon liittyviä tehtäviä, kuten intervallikävelyä tai juoksua, kalorienpolttoa ja joissakin tiloissa sydämenlyöntiä. Se on eräänlainen puettava kone. Aktiivisuusmittarit havaitsevat jatkuvasti kehon toimintoja 3 akselisella kiihtyvyysmittarilla. Tiedot tallennetaan koko ajan, kun niitä kuljetetaan ja kytketään päälle.

Pyöräilytietokoneet

Pyörätietokoneet ovat pyörään asennettuja laitteita, jotka mittaavat ja esittävät matkaraportin, verrattavissa auton kojelaudassa oleviin laitteisiin. Pyörätietokoneissa on näyttö tai pääyksikkö, joka on normaalisti kytketty pyörän kahvaan mukavan katselun takaamiseksi. Ne tallentavat matkasi ja sykkeestä, rytmistä ja voimakkuudesta saadut tiedot, joita voit sitten tarkistaa tallennetuista tiedoista arvioidaksesi suorituskykyäsi.

GPS

GPS on kone, joka osaa kerätä tietoa GNSS satelliiteista ja sitten määrittää laitteiden maantieteellisen sijainnin. GPS on maailmanlaajuinen satelliittinavigointijärjestelmä, joka esittää sijainnin, nopeuden ja ajan arvion. GPS löytyy kaikkialta. Voit asettaa GPS järjestelmät autoosi, matkapuhelimiin ja kelloihin. GPS auttaa sinua navigoimaan missä liikut, pisteestä A pisteeseen B.

Anturit

Anturit ovat työkaluja, jotka tunnistavat ympäristön vaihtelut ja reagoivat johonkin erillisen järjestelmän lähtöön. Anturit muuttavat fyysisen tapahtuman tavalliseksi analogiseksi jännitteeksi tai harvoin digitaaliseksi merkiksi, joka muunnetaan ihmisen ymmärrettäväksi esitykseksi tai siirretään esitettäväksi tai lisäkäsittelyyn. Niiden tavoitteena on tunnistaa tapahtumia tai vaihteluita ympäristössään ja siirtää tiedot muille laitteille, yleensä tietokoneen prosessorille.

Urheilukellot

Urheilukellot yhdistävät sekuntikellon, hälyttimen ja tavallisen rannekellon käyttötarkoitukset yhdeksi tekniseksi kelloksi. Sekuntikellojen on tarkoitus olla vahvoja, houkuttelevia ja arvokkaita. Urheilukello on vettä hylkivä, hylkykestävä ja voi auttaa sinua parantamaan kilpailuaikaasi tai 5K. Sekuntikelloissa on innovaatioita, kuten hälytys, sekuntikello, gyrokompassi, sykemittari ja takymetri.

Lisää urheiluelektroniikasta:

Akut ja laturit: Akkuja ja varauksia käytetään elektronisten laitteiden lataamiseen. Akut ovat energiavarasto ja laturia käytetään laitteiden lataamiseen.

Varaosat: Varaosat ovat lisäosia, joita käytetään varaosina, kun laitteen osat ovat epäkunnossa.

Sekuntikellot: Sekuntikelloja käytetään tehtäviesi ajan laskemiseen.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje