up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sony

Sony

Osastot

KAIKKI ( Sony )

Noin Sony

Techinnilla olemme ylpeitä tarjotessamme Sonyn uudenaikaisia tuotteita, jotka ovat mullistaneet tapamme kokea viihdettä ja teknologiaa. Sony, maailmanlaajuinen johtaja elektroniikassa ja viihteessä, on saavuttanut menestystä rajojen ylittämisessä ja alojen muokkaamisessa. Kuulokkeista pelikonsoleihin, kameroihin ja projektoreihin, jokainen Sonyn luomus edustaa innovaatiota, laatua ja erinomaisuuden tavoittelua. Jokaisen sukupolven tuotteet ovat kehittyneet tarjoamaan huippuluokan pelikokemuksen lisäksi myös multimediasisällön ja verkkoyhteyksien keskuspaikan, joka edistää maailmanlaajuista peliyhteisöä. Techinnin sitoumus tarjota laajasti Sonyn tuotteita juontaa yhteisestä innostuksesta innovaatioihin ja laatuun. Sony jatkaessaan teknologisten edistysaskelten tekemistä, olemme kunniallisia tarjotessamme näitä cutting-edge-luomuksia asiakkaillemme, antaen heille mahdollisuuden tutkia modernin teknologian ja viihteen rajattomia mahdollisuuksia. Sonyn legenda ja uuden sukupolven teknologia, joka innovoi huomista

Sonyn kuulokkeet ovat täydellinen lähde sekoittaa immersiivista ääniteknologiaa tyylikkäisiin suunnitteluihin. Olipa se sitten erinomaisen äänenlaadun yli-kuulokemallit tai kannettavien in-ear-varianttien kannettavuus, Sonyn kuulokkeet määrittelevät uudelleen tapasi, jolla kuuntelet musiikkia ja nautit äänisisällöstä. Sonyn langattomat kuulokkeet parantavat kuuloketapahtumaa tarjoamalla vapauden liikkua rajoittamatta. Älykkään Bluetooth-teknologian ansiosta voit nauttia häiriöttömästä yhteydestä, kun taas melunvaimennustoiminnot upottavat sinut valitsemaasi äänimaailmaan ja estävät häiriöitä helposti. Sonyn TV-legenda todistaa sen sitoutumisesta visuaaliseen täydellisyyteen. Sonyn TV:t tarjoavat uskomattoman kuvanlaadun, eloisan värien ja innovatiiviset ominaisuudet, kuten OLED-teknologia, 4K ja HDR, tarjoten todella elokuvamainen katselukokemus oman kotisi mukavuudesta. Sony Playstation on uudistanut interaktiivista viihdettä. Sonyn kamerat ovat amatöörien ja ammattilaisten rakastamia. Tunnettujen poikkeuksellisen kuvanlaadun ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Sonyn kamerat tallentavat elämän hetket uskomattomassa yksityiskohtaisuudessa, pienistä point-and-shoot -malleista voimakkaisiin peilittömiin malleihin. Sonyn kaiuttimet kuvaavat brändin sitoutumista poikkeukselliseen äänenlaatuun. Matkustajakaiuttimista, jotka täyttävät ympäristösi musiikilla, voimakkaisiin kotiteatterijärjestelmiin, jotka luovat immersiivisiä äänimaisemia, Sonyn kaiutinvalikoima tarjoaa vertaansa vailla olevan äänielämyksen. Muuta minkä tahansa tilan elokuvateatteriksi Sonyn projektoreilla. Älykkään projektioteknologian ansiosta nämä laitteet tarjoavat eloisan kuvan, terävän selkeyden ja immersiivisen kokemuksen, joka sopii sekä viihteeseen että ammattilaisluontoisiin esityksiin. Sonyn panos pelialaan ulottuu laitteiden ulkopuolelle. Kriittisesti kehuttujen videopelititelien, Sonyn videopelien yksinoikeudella ja yhteistyöllä on uudistanut pelien tarinankerronnan, vangiten pelaajat ja asettaen uudet benchmarkit interaktiivisille tarinoille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje