up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Canon

Canon

KAIKKI ( Canon )

Noin Canon

Canon, maailmanlaajuisesti tunnustettu nimi kuvaamisessa ja optisissa tuotteissa, on mullistanut tapamme ottaa kuvia ja kokea maailmaa ympärillämme. Vannoen innovaatioihin, laatuun ja luotettavuuteen, Canon on kaivertanut erityisen paikan valokuvaajien, videokuvaajien ja kuvaamiseen hurahtaneiden sydämiin. Perustettu vuonna 1937 Tokiossa, Japanissa, Takeshi Mitarain, Goro Yoshidan, Saburo Uchidan ja Takeo Maedan toimesta, Canon aloitti tarkkojen optisten instrumenttien laboratoriona. Yrityksen sitoutuminen tutkimukseen ja kehitykseen johti pian Japanin ensimmäisen 35mm tarkennuslinssin sulkimen kameran luomiseen vuonna 1935, merkkinä Canonin matkaan kuvaamistekniikassa. Vuosikymmenten aikana Canon on jatkuvasti rikkonut rajoja, esitellen ikonisia kameroita, tulostimia ja lisävarusteita, jotka ovat tärkeitä sekä amatööri- että ammattilaiskuvaajille.
Canonin matka alkuperäisestä tilastaan ​​teknologian johtajana on ollut sitoutumista innovaatioihin ja taattuun erinomaiseen kuvaustekniikkaan. Kameroiden, tulostimien, linssien, musteiden ja mustekasettien avulla Canon jatkaa muistojen kuvaamisen, jakamisen ja arvostamisen muotoilua. Techinn esittelee Canonin ylpeästi yhdistämällä luovuuden ja tekniikan, jotta visuaaliset kokemuksemme voitaisiin rikastuttaa.

Canon momenttien kuvaaminen ja kuvan laadun parantaminen

Canon-kamerat ovat kuuluisia erinomaisesta kuvatarkkuudestaan, käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistään ja edistyneistä ominaisuuksistaan. Voimakkaasta EOS-sarjasta ammattilaisille kompaktiin PowerShot-linjaan harrastajille, Canon tarjoaa monipuolisen valikoiman digitaalikameroita, jotka palvelevat eri tasoisia ja eri mieltymyksiä. Canon-tulostimet yhdistävät teräväpiirtoisen tekniikan hienostuneeseen muotoiluun, tarjoten laadukkaan tulostamisen sekä henkilökohtaisiin että ammattimaisiin tarkoituksiin. Langattomasta yhteydestä intuitiivisiin kosketusnäyttöliittymiin, Canon-tulostimet tekevät tulostamisesta, skannaamisesta ja kopioimisesta tehokasta ja vaivatonta.
Canon-tulostinajurit varmistavat täydellisen viestinnän tietokoneen ja tulostimen välillä, mahdollistaen tarkat tulostustyöt ja optimaalisen suorituskyvyn. Nämä ohjelmistokomponentit toimivat kääntäjinä, muuntamalla digitaaliset asiakirjasi tulostettaviksi muotoiksi samalla kun ne säilyttävät aidonlaatuisuuden. Canonin laaja linssikokoelma antaa valokuvaajille luovaa vapautta ja erinomaista optista suorituskykyä. Laajasta valikoimasta, mukaan lukien laajakulma, tele, makro ja muut, Canonin linssit avaavat uusia kuvallisen ilmaisun ulottuvuuksia.
Canon-musteet on valmistettu yhteensopiviksi Canon-tulostimien kanssa, tuottaen eloisan ja kestävän tulosteen. Tarkka koostumus Canonin musteista varmistaa vakaan värikylläisyyden, jotta kuvat ja asiakirjat voivat säteillä. Canon-mustekasetit on suunniteltu helpottamaan vaihtamista, varmistaen jatkuvan tulostuskokemuksen. Nämä kasetit sisältävät Canonin erikoismusteita ja on suunniteltu toimimaan ongelmitta Canon-tulostimien kanssa, säilyttäen tulostuslaadun ensimmäisestä sivusta viimeiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje