up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tp-link

Tp-link

KAIKKI ( Tp-link )

Noin Tp-link

TP-Link on maailmanlaajuisesti tunnustettu brändi, joka on ollut alan johtotähti tarjoamalla verkko- ja älykotiratkaisuja vuodesta 1996 lähtien. Vannoen tekevänsä teknologiasta kaikkien saataville, TP-Link on ansainnut maineen luotettavista ja innovatiivisista tuotteista, jotka pitävät yhteyttä muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Reitittimistä ja kantoverkkojen laajentimista älykoti-laitteisiin ja turvaratkaisuihin, TP-Linkin matkalla on ollut uskollisuus siltata yhteyksien aukko yksilöille ja yrityksille.
TP-Link on vakiinnuttanut itsensä johtavana brändinä verkko- ja älykoti-alalla jatkuvasti tarjoamalla tuotteita, jotka yhdistävät ihmisiä digitaaliseen maailmaan ja parantavat heidän elämäänsä. Reitittimistä ja Wi-Fi-laajentimista älypistorasioihin, lämpömittareihin ja turvakameroihin, TP-Linkin monipuolinen tuotevalikoima osoittaa sitoutumisensa innovaatioon, luotettavuuteen ja saavutettavuuteen. Kun teknologia kehittyy edelleen, TP-Link pysyy sitoutuneena tarjoamaan ratkaisuja, jotka voimistavat yksilöitä ja yrityksiä pysyäkseen yhteydessä ja turvalliseksi kasvavasti yhteydessä olevassa maailmassa.

TP-Link yhdistää maailman

Millejä miljoonille luotettu TP-Link reitittimet erottuvat korkean suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisten suunnittelujen ansiosta. Olipa sinä sitten käyttäjä tai ammattilainen, TP-Link tarjoaa laajan valikoiman reitittimiä täyttämään tarpeesi. Nämä reitittimet on varustettu edistyneillä ominaisuuksilla, kuten kaksitaajuudella Wi-Fi, suuntauksen tekniikalla ja MU-MIMO:lla, varmistaen tasaisen internet-yhteyden koko talossasi tai toimistossasi. TP-Link laajentimet, jotka usein viitataan Wi-Fi-laajentimiksi tai vahvistimiksi, ovat ratkaisu Wi-Fi-kuolleiden alueiden poistamiseksi tilasta. Nämä laitteet vahvistavat olemassa olevaa Wi-Fi-signaalia, laajentaen sen ulottuvuutta jokaiseen kulmaan kotiasi. TP-Linkin Wi-Fi-laajentimet ovat helppoja asentaa ja takaavat vakaan ja luotettavan yhteyden kaikille laitteillesi.
TP-Link älypistorasiat mahdollistavat laitteidesi etäohjauksen ja tekevät niistä älykkäämpiä. TP-Link Kasa-sovelluksen tai Amazon Alexan ja Google Assistentin avulla voit kytkeä laitteet päälle tai pois päältä, asettaa aikatauluja ja seurata energiansäästöä, kaikki älypuhelimestasi. TP-Link älypistorasiat tuovat mukavuutta ja energiatehokkuutta kotiisi. TP-Linkin terveys- ja kotivalvonnan maailmaan sisällyttäminen sisältää älylämpömittareita. Nämä laitteet mahdollistavat kehon lämpötilan tarkan ja etäseurannan. Real-time lämpötila-arvojen ja älykkäiden ominaisuuksien ansiosta TP-Link lämpömittarit tarjoavat rauhaa mielessä, erityisesti huolehtiessasi rakkaistasi. TP-Link turvakamerat tarjoavat luotettavia valvontaratkaisuja, jotta koti tai yritys pysyisi turvallisena. Korkean tarkkuuden videon tallennuksella, yötähöllä, liikkeentunnistuksella ja kaksisuuntaisella äänellä nämä kamerat tarjoavat kattavan turvavalvonnan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje