up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asus

Asus

Osastot

KAIKKI ( Asus )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Asus

Alusta saakka ASUS on ollut voimakas teknologian maailmassa, tarjoten aina ajankohtaisia tuotteita, jotka uudelleenmäärittelevät käyttäjäkokemuksia. Vuonna 1989 perustettu ASUS, joka tarkoittaa suomeksi ”Uuden teknologian huippua”, aloitti emolevyjen valmistajana. Sitoutuen innovaatioihin ja laatuun ASUS laajensi nopeasti tuotevalikoimaansa, ja siitä tuli kuuluisa kannettavista, pelaamiskannettavista, tietokoneista, näytöistä, reiteistä ja muista. Vuosien varrella tämän brändin ponnistelut rajojen ylittämiseksi ja innostamiseksi innovaatioon ovat vahvistaneet sen asemaa globaalina teknologialtaan johtajana.
Rikkaan innovaatiomenneisyyden ja ponnistelujensa teknologisten rajojen ylittämiseksi ASUS jatkaa edelleen maailman innostamista laajan tuotevalikoimansa kautta. Kannettavista ja tietokoneista näyttöihin ja reiteihin, jokainen ASUS-tuote edustaa brändin sitoutumista laadun, suorituskyvyn ja innovaation tarjoamiseen teknologiaystäville ympäri maailmaa.

ASUS Innovating Technology ja Inspiring Innovation

ASUS-kannettavat yhdistävät tyylikkään muotoilun voimakkaaseen suorituskykyyn, palvellen laaja-alaista käyttäjäkuntaa aloittelijoista ammattilaisiin. ASUS-kannettavat, jotka painottavat kestävyyttä ja tehokkuutta, tarjoavat uusimmat prosessorit, eloisat näytöt ja ergonomiset näppäimistöt, jotta tuottavuutta ja viihdettä voidaan parantaa. ASUS-pelaamiskannettavat, jotka tunnetaan Republic of Gamers (ROG) -lipun alla, ovat tullut synonyymisiksi huippuluokan pelikokemuksille. Edistyneiden jäähdytysjärjestelmien, korkean virkistystaajuuden näyttöjen ja erikseen suunniteltujen grafiikkalaitteiden ansiosta ROG-kannettavat on suunniteltu tarjoamaan vertaamaton pelisuorituskyky sekä tavallisille että kilpaileville pelaajille. ASUS-pöytätietokoneet tarjoavat mukautettavan tietokonekokemuksen. Pienistä järjestelmistä tiiviisiin tiloihin ja korkean suorituskyvyn torniin, ASUS-tietokoneet on suunniteltu täyttämään erilaiset tarpeet. Ne sisältävät edistyneitä laitteita ja ominaisuuksia, mikä tekee niistä soveltuvia tehtäviin aina multimedian muokkauksesta raskaiden monitoimien tekemiseen. ASUS-näytöt erottuvat poikkeuksellisen visuaalisen laadun ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Pelien, sisällön luomisen tai arkikäytön kannalta ASUS-näytöt tarjoavat korkeita resoluutioita, nopeita virkistystaajuuksia ja mukautuvia teknologioita, jotta näytössä oleva liike olisi tasaista ja liikkeen hämärtymistä vähennettäisiin. ASUS VivoBook -sarja edustaa täydellistä tyylin ja suorituskyvyn tasapainoa. Nämä kannettavat komeilevat tyylikkäällä ulkoasulla ja ovat täydellisiä matkalle mukaan. Voimakkaiden prosessorien ja syvällisten visuaalien ansiosta VivoBookit on suunniteltu seuraamaan erilaisia ​​tehtäviä samalla, kun ne tekevät vaikutuksen. ASUS-reitittimet ovat edelläkävijöitä tarjoamalla saumattoman ja turvallisen verkko-yhteyden. ASUS TUF (The Ultimate Force) -sarja on suunniteltu kestämään vaativia käyttöolosuhteita. TUF-kannettavat, tietokoneet ja komponentit on rakennettu kestävyydestä silmällä pitäen, mikä tekee niistä suositun valinnan käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavuutta intensiivisiin tehtäviin, luovien työtehtäviin ja peleihin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje