up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Pocketbook

Pocketbook

Osastot

Tabletit-E-Kirjat

KAIKKI ( Pocketbook )

Noin Pocketbook

Pocketbook on johtava nimi e-lukulaitteiden maailmassa, joka tunnetaan sitoutumisestaan tarjota poikkeuksellisia lukukokemuksia lukutoukille ympäri maailmaa. Yrityksen rikas historia ja monipuolinen tuotevalikoima ovat tehneet siitä luotettavan valinnan niille, jotka etsivät täydellistä digitaalista kumppania lukumatkoilleen. Pocketbookin matka alkoi vuonna 2007, kun se esitteli ensimmäisen e-lukulaitteensa, mikä merkitsi lukutottumusten mullistumisen alkua. Nämä laitteet oliva suunniteltu tarjoamaan paperin kaltainen lukukokemus käyttäen ajankohtaisia E-ink-tekniikoita.
Pocketbookin pyrkimys parantaa digitaalista lukukokemusta on tehnyt siitä rakastetun valinnan kirjastaan nauttiville ympäri maailman. Innovaatioista e-lukulaitteisiin, tyyliin ja suojaan, jota tarjoavat suojukset, sekä värillisten E-ink-näyttöjen ja erilaisten muotoilujen, kuten Valkoisen ja Mustan Pocketbookin, esittelyyn saakka, brändi jatkaa kehittymistään palvelemaan nykylukijoiden moninaisia tarpeita. Pieni Pocketbook osoittaa heidän vannoutuneisuutensa tehdä lukemisesta helposti saavutettavaa ja nautittavaa kaikille. Pocketbookin avulla sinulla on portti kirjallisiin maailmoihin aina käden ulottuvilla.

Your Portal to Reading Freedom

Pocketbookin e-lukulaitteet saavuttivat nopeasti suosiota helppokäyttöisen käyttöliittymän ja laajan e-kirjasten muotojen tuen ansiosta, jonka avulla lukijat pääsivät helposti käsiksi valtavaan sisältökirjastoon. Pocketbookin e-lukulaitteiden lisäksi, yritys tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja kestäviä e-lukulaitteen suojuksia. Nämä lisävarusteet suunnitellaan suojaamaan laitteesi kulumiselta ja hankaukselta, mutta myös tekemään tyylikkään vaikutuksen. Pocketbookin e-lukulaitteiden suojukset antavat sinulle mahdollisuuden personoida laitteesi ja suojata sitä päivittäisten haasteiden edessä.
Kun teknologia kehittyi, Pocketbook pysyi sen tahdissa. Värillisten E-ink-näyttöjen esittely mullisti e-lukemisen kokemuksen, tuoden eloon kuvia, lehtiä ja sarjakuvia näytölle. Pocketbookin värilliset e-lukulaitteet yhdistävät digitaalisen lukemisen mukavuuden ja perinteisen painotuotteen värikkyyden, tarjoten lukijoille kokonaan uuden maailman mahdollisuuksia. Valkoinen Pocketbook on täydellinen esimerkki yksinkertaisuudesta ja eleganssista. Valkoinen Pocketbook on erinomainen valinta neille, jotka arvostavat minimalistista muotoilua ja selkeää lukukokemusta.
Ne, jotka pitävät enemmän klassisesta ulkoasusta, voivat valita Mustan Pocketbookin. Sen hienostuneen mustan muotoilun symboloi ikuisuutta ja hienostuneisuutta. Mustan Pocketbookin kanssa voit unohtaa itsesi suosikkiromaaneihisi ilman häiriötekijöitä, upottamalla itsesi kirjallisuuden maailmaan. Pieni Pocketbook on suunniteltu lukemaan liikkeellä oleville. Sen kompakti koko ei tingi suorituskyvystä. Tämä e-lukulaite sopii täydellisesti taskuusi tai laukkuusi, tarjoten poikkeuksellisen lukukokemuksen aina ja missä ikinä haluat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje