up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Delonghi

Delonghi

KAIKKI ( Delonghi )

Noin Delonghi

Delonghi on tunnettu italialainen brändi, joka on koristellut keittiöitä ympäri maailmaa innovatiivisilla kodinkoneilla yli satavuotisen historian aikana. Vuonna 1902 Delonghi-perhe perusti Trevisossa Italiassa yrityksen, joka aluksi erikoistui pienten teollisuusosien valmistukseen. Kuitenkin sen tien kohti kodin mainetta alkoi 1950-luvulla, kun se siirtyi lämmityskoneisiin ja ilmastointilaitteisiin. Delonghin sitoutuminen käsityöhön ja innovaatioon johti monipuolisen tuotevalikoiman syntymiseen, joka sisältää uuneja, lämmittimiä, kahvinkeittimiä, espressokeittimiä, ilmafriteerejä, paahtimia ja voileipägrillejä. Tutustu koko Delonghin valikoimaan verkossa Techinnissa.
Delonghin matka teollisuusosista kodinkoneisiin osoittaa sen sitoutuneisuuden innovaatioon, laatuun ja tyyliin. Monipuolisen tuotevalikoiman, mukaan lukien uunit, lämmittimet, kahvinkeittimet, espressokeittimet, ilmafriteerit, paahtimet ja voileipägrillit, Delonghi jatkaa ihmisten arjen helpottamista ympäri maailmaa tuomalla koteihin italialaista huippuosaamista.

Delonghi on Excellence-brändi

Delonghi-uunit yhdistävät italialaisen muotoilutaidon ruokailutarkkuuteen. Monikäyttöiset uunit tarjoavat konvektiolämmityksen, useita lämmitystoimintoja ja jopa sisäänrakennetut grillit, mikä tekee niistä täydellisiä keittiökumppaneita sekä amatööri- että ammattikokkien käyttöön. Delonghi-lämmittimet ovat asettaneet kultaisen standardin kotilämmitysratkaisuille. Öljytäytteiset säteilijät ja sähkölämmittimet tarjoavat tehokkaan lämmön ja lämpötilan säädön samalla, kun ne sopivat tyylikkäästi mihin tahansa huoneeseen. Kahvin ystävät ympäri maailmaa luottavat Delonghi-kahvinkeittimiin päivittäiseen kofeiiniin. Delonghi-kahvinkeittimet palvelevat erilaisia mieltymyksiä, yksinkertaisista suodatinkahvinkeittimistä monimutkaisiin espressokeittimiin, joissa on maitojuoman vaahdotusominaisuus, mikä varmistaa täydellisen kupin joka kerta. Vastuullisille kahvin ystäville Delonghi-espressokeittimet tarjoavat aidon italialaisen kahvielämyksen. Ne sisältävät korkeapaineisia pumppuja, tarkan lämpötilansäädön ja jopa mukautettavia asetuksia espresson valmistamiseen juuri niin kuin haluat. Delonghi-ilmafriteerit mullistavat ruoanlaiton, tarjoten terveellisemmän vaihtoehdon syvän rasvan paistamiseen. Innovaation avulla ne kiertävät kuumaa ilmaa, joka saavuttaa rapeita ja herkullisia tuloksia ylimääräisen öljyn sijaan. Delonghi-paahtimet eivät vain paahda leipääsi täydelliseen kypsyyteen, vaan lisäävät myös tyyliä keittiöösi. Useilla paahtamisen asetuksilla ja erittäin leveillä syöttöaukoilla ne sopivat erilaisten leipälajien paahtamiseen ja takaavat tasalaatuisen paahtamisen joka kerta. Delonghi-voileipägrillit ovat täydellinen työkalu nopeiden ja riittävien aterioiden valmistamiseen. Nämä kompaktit laitteet muuttavat tavalliset ainesosat herkullisiksi paninileiviksi, paahdettuihin juustoihin ja muuhun, mikä tekee niistä välttämättömiä kiireisille perheille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje