up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Gigaset

Gigaset

KAIKKI ( Gigaset )

Noin Gigaset

Gigaset on johtava kansainvälinen tarjoaja kommunikaatiopalveluista, joka erikoistuu puhelinlaitteisiin ja palveluihin. Perustettu Saksassa vuonna 2008, Gigasetllä on pitkä historia juurtunut innovaatioon ja laadukkaaseen käsityöhön. Vannoen tuottavansa luotettavia ja käyttäjäystävällisiä kommunikaatioteknologioita, Gigaset on tullut luotettavaksi nimeksi niin kotikäytössä kuin ammatillisissakin ympäristöissä.
Gigaset on brändi, joka on ansainnut maineensa tarjoamalla huippuluokan kommunikaatiopalveluja sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen käyttöön. Innovaation juurruttamalla ja käyttäjäystävällisen suunnittelun keskittymällä Gigaset-puhelimet, mukaan lukien peruspuhelimet, kotipuhelimet ja langattomat puhelimet, tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja luotettavuuden. Lisäksi heidän ammattipuhelintensa ja kaiuttimensa tarjoavat yrityksille työkaluja, joita tarvitaan yhteydenpitoon ja tehokkaaseen viestintään. Gigaset jatkaa edelleen elintärkeää rooliaan pitämällä ihmiset ja yritykset yhteydessä ympäri maailman.

Gigaset erikoistuu maailman yhdistämiseen

Gigaset tarjoaa monipuolisen valikoiman puhelimia, jotka on suunniteltu eri viestintätarpeiden täyttämiseksi. Heidän puhelimiaan tunnetaan erinomaisesta äänenlaadustaan, ergonomisesta suunnittelusta ja käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistä. Olipa tarpeesi sitten matkapuhelin, kotipuhelin tai ammattipuhelin, Gigaset Phones tarjoaa sinulle ratkaisun. Brändi tarjoaa myös Gigaset-peruspuhelimet, jotka soveltuvat erityisesti niille, jotka haluavat yksinkertaisuutta ja luotettavuutta. Nämä puhelimet sisältävät olennaiset toiminnot, kuten puhelut, tekstiviestit ja perusinternet-yhteydet. Ne ovat täydellisiä käyttäjille, jotka arvostavat suoraviivaista viestintää älypuhelinten monimutkaisuudesta välittämättä.Gigaset-kotipuhelimet ovat olennainen osa talouksia, jotka haluavat säilyttää luotettavan maanpäällisen yhteyden. Monien mallien ja ominaisuuksien joukosta Gigaset-kotipuhelimet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, puheluiden hallintaominaisuudet ja langattoman toiminnan kätevyyden. Gigaset-langattomat puhelimet tarjoavat vapauden liikkua ja silti pysyä yhteydessä. Nämä kompaktit ja kätevät puhelimet tulevat base-asemalla ja käsikappaleilla, jotka voi sijoittaa eri huoneisiin. Ne tarjoavat kristallinkirkkaan äänenlaadun ja käyttäjäystävälliset käyttöliittymät, mikä tekee niistä täydellisiä sekä erittäin helppoja kotikäyttöön ja pienten toimistojen käyttöön.
Ammatillisissa ympäristöissä luotettava viestintä on tärkeää. Gigaset-ammattilaispuhelimet on suunniteltu täyttämään suurten ja pienten yritysten vaatimukset. Nämä puhelimet tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia, kuten HD-äänen, puheluiden hallintatyökalut ja yhteensopivuus yrityspuhelinjärjestelmien kanssa. Gigasetin vakaumus laadukkaaseen äänenlaatuun ulottuu myös kaiutintuotteisiinsa. Gigaset-kaiuttimet on suunniteltu erinomaiseen äänen suorituskykyyn ja monipuolisuuteen. Olipa tarpeesi sitten konferenssipuheluille, esityksille tai henkilökohtaiseen nautintoon, Gigasetllä on kaiutinratkaisu, joka täyttää tarpeesi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje