Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Samsung

Noin Samsung
Voit ostaa kaiken Samsungin elektroniikan Techinnistä , eteläkorealaisesta yrityksestä, joka on yksi maailman suurimmista elektroniikkalaitteiden valmistajista. Lisäksi Samsung on erikoistunut erilaisten kulutus- ja teollisuuselektroniikan tuotantoon, mukaan lukien kodinkoneet, digitaaliset medialaitteet, puolijohteet, muistisirut ja sulautetut järjestelmät.

Samsung on aina tekniikan eturintamassa. Samsung on kodinkoneteollisuuden asiantuntijoiden luotetuimpia brändejä ympäri maailman.
Samsung on maailman suurin älypuhelinten ja matkapuhelinten valmistaja. Lisäksi Samsungin kodinkoneilla on hyvä maine kuluttajien keskuudessa ja ne saavat jatkuvasti JD Poweria asiakastyytyväisyydestä. Voit nähdä, että Samsung-tekniikkaa on kodeissa ympäri maailmaa. Hanki laaja valikoima Samsungin kodinkoneita, mukaan lukien Samsungin mikroaaltouunit, Samsungin astianpesukoneet, Samsungin kuivausrummut ja Samsungin kannettavan tietokoneen laturit, palvelimet ja värikasetit lyömättömin hinnoin yksinomaan Techinniltä.

Paras merkki kodinkoneille


Samsung valmistaa kodinkoneita, kuten ilmastointilaitteita, jääkaappeja, pesukoneita, mikroaaltouuneja ja paljon muuta. Samsung on saanut enemmän JD Power by keittiö- ja pyykinpesukonetta kuin mikään muu valmistaja, ja se on asiakastyytyväisyydessä ykkönen. Parasta Samsungissa on, että se on ykkönen televisioiden ja kodinkoneiden yleisessä tuotteiden ja palvelun laadussa. Samsungista on tullut ykkönen kodinkonebrändi, koska se jatkaa innovointia korkealaatuisilla laitteilla, jotka täydentävät nykyistä elämäämme. Lisäksi uudet Samsung-laitteet voidaan räätälöidä käyttäjien tiloihin ja elämäntyyliin sopiviksi.

Samsungilla on kaikki arjen helpottamiseksi .

Kuivaus- ja pesukoneiden lisäksi yritys valmistaa televisioita, tabletteja, matkapuhelimia, jääkaappeja, liesiä, astianpesukoneita, pölynimureita ja ilmastointilaitteita. Samsung valmistaa myös pienempiä elektroniikkaa, kuten kelloja ja kuulokkeita. Samsung noudattaa erinomaista liiketoimintafilosofiaa hyödyntääkseen kykyjään ja teknologiaansa luodakseen ylivertaisia tuotteita ja palveluita.Tämän saavuttamiseksi Samsung arvostaa suuresti teknologiaa ja ihmisiä. Samsung ymmärtää, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja haluaa räätälöidä laitteensa elämäntyyliisi sopivaksi. Samsung yrittää löytää tapoja auttaa ihmisiä määrittelemään suhteensa uudelleen vakiotekniikoilla. Tämä ihmislähtöinen lähestymistapa innovaatioon on yrityksen "Yhdessä huomisen puolesta" -vision kannalta elintärkeä.
Lisäksi Samsung on paras puhelinbrändi , josta valita vuonna 2023.