up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kaapelit elektroniikka ja tietokoneet

Kaapelit elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Kaapelit tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kaapelit

n merkit Kaapelit

Miksi on tärkeää valita oikea kaapeli?

Oikean kaapelin valinta laitteellesi on varsin merkittävä. Oikeaa kaapelia valittaessa on tärkeää, että heillä on näkemys, jotta saat laitteellesi täydellisen kaapelin. Ja jotta valintasi olisi varma, seuraavat tiedot kannattaa lukea.

Merkki Xiaomi

Kiinalainen brändi Xiaomi on tunnettu nopeasta kasvustaan teknologian alalla. Laadukas virtajohto on se, mitä jokainen käyttäjä haluaa laitteilleen. Xiaomi on ollut varpaillaan tuodakseen innovaatioita tuotteisiinsa joka päivä.
Niiden virtajohtojen, sovittimien ja paljon muuta suorituskykyä on nyt saatavilla tehokkaammin ja luotettavammin kuin koskaan ennen.

Merkki Apple

Brändi tunnetaan parhaiten uusimmista tuotteistaan ja edistyksellisistä laitteistaan, joita ne tarjoavat asiakkailleen. Yrityksen Apple sovittimia ja virtajohtoja pidetään nopeimpina saatavilla olevina lataus tai virtalähteinä. Niiden virtalähteiden avulla voit ladata puhelimesi jopa 50 % akun varaustasoon noin 30 sekunnissa.

Merkki Samsung

He ovat parhaita elektroniikan ja älykkäiden laitteiden tekniikan alalla. Samsung virtakaapelit ovat uskomattoman nopeita ja tarjoavat sujuvan käyttökokemuksen käyttäjilleen.
Samsungin USB kaapeleiden avulla käyttäjät voivat ladata myös USB C laitteita ja synkronoida kuvia, dataa ja musiikkia kannettavaan tietokoneeseen ja puhelimeen salamannopeasti. Viime aikoina useimmissa Samsung laitteissa on USB C portit, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja latauksen.

Merkki HP

HP on tunnettu kestävistä, kätevistä ja nopeista elektronisista laitteistaan ja virtalähteistään. HP:n USB kaapeleita pidetään parhaimpana, koska ne tarjoavat nopean videon, tiedon ja virransiirron yhdellä johdolla. Nämä USB kaapelit ovat melko pieniä ja helppokäyttöisiä liitäntätyyppejä. HP parantaa jatkuvasti suorituskykyään elektroniikan alalla, ja siitä on tullut asiakkaidensa ensisijainen valinta.

Merkki Asus

Asus on kukoistava yritys, jonka taustalla ovat innovaatiot ja korkealaatuiset kannettavat, emolevyt, näytönohjaimet, netbookit ja muut. Asus USB kaapeli tiedonsiirtoon ja lataamiseen on nopea kaapeli, joka auttaa lataamaan USB laitteita helposti ja nopeasti.
Nämä kaapelit on syvästi testattu tehokkaan työskentelyn ja sitkeyden vuoksi, ja ne tarjoavat lisäksi täydellisen kestävyyden. Asus USB kaapeli on valmistettu tavalla, joka palvelee kätevästi päivittäistä työtäsi vaikeuttamatta sitä.

Merkki Philips

Yksi innovatiivisimmista yrityksistä sähkölaitteiden ja teholaitteiden alalla on Philips . Philips tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa.
Philipsin USB kaapelit ja virtalähteet tarjoavat nopean ja suojatun virtalähteen laitteillesi. USB matkalaturi on paras saatavilla oleva laturi, jossa on neljä vaihdettavaa pistoketta ja pussi, joka optimoi lataustehon pidennetyllä latausajalla.

Merkki Toshiba

Se tunnetaan parhaiten monipuolisista tuotteistaan ja palveluistaan, joihin kuuluu laaja valikoima elektroniikkalaitteita ja paljon muuta. Toshiban USB kaapelit tunnustetaan nopeimmaksi saatavilla olevaksi lataus ja tiedonsiirtokaapeliksi. Toshiba latureita pidetään kannettavien tietokoneidesi nopeimpina latureina, joissa yhdistyvät korkea laatu, luotettavuus ja nopein latausnopeus.

Merkki Dell

Se on tunnettu nimi tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja muiden alalla. Dellin virtalähteet ovat suosittuja korkealaatuisen suorituskyvyn ja luotettavuuden vuoksi. Dellin virtakaapelit ovat myös alan parhaita, sillä ne tarjoavat laadukkaan tiedonsiirron, nopean nopeuden ja kestävän tuotteen, jota käyttävät miljoonia.
Dell tulostinkaapeli tarjoaa riittävän, luotettavan ja nopean yhteyden tulostimen ja tietokoneen välillä. Ne on suunniteltu palvelemaan monimutkaisia, graafisia asiakirjoja tulostimellesi nopeasti ja tarkasti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje