up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nintendo

Nintendo

KAIKKI ( Nintendo )

Noin NintendoNintendo on japanilainen kansainvälinen kuluttajaelektroniikka- ja videopeliyhtiö, jonka toimisto on perustettu Kyotoon. Vuonna 1977 Nintendo esitteli ensimmäisen videopelikonsolinsa. Jokaisella julkaisullaan yritys sai maailmanlaajuista tunnustusta Nintendo Entertainment Systemille. Yrityksen perustamisesta lähtien se on luonut parhaita videopelikonsoleja, jotka ovat todella muuttaneet videopelialaa. Nintendo tarjoaa kokonaisen valikoiman tuotteita intohimoisille pelaajille ympäri maailman.

Nintendo, legendaarinen nimi videopelien maailmassa, on aina tarjonnut innovatiivisia ja vangitsevia pelikokemuksia vuosien ajan. Nintendo-brändin ainutlaatuisuuden ytimessä on sitoutuminen hauskuuteen ja saavutettavuuteen pelaamisessa. Nintendo-peleille on ominaista ikuinen viehätys. Ikonisen persoonallisuuden omistajat ovat vanginneet pelaajien sydämet ympäri maailman. Nintendo-pelinäkökulma keskittyy kaikenikäisille pelaajille hauskoihin seikkailuihin, ja sen painopiste on perheystävällinen sisältö ja paikallinen moninpeli.

Nintendo-luomus ulottuu sen konsoleiden ja pelaamisen ulkopuolelle. Ideat, kuten Wii:n liiketunnistus, kannettavasta konsoliin Switchiksi ja Labon innovatiiviset pahvirakenteet, esittävät yrityksen päättäväisen tavoitteen löytää uusia pelikokemuksia.

Nintendo-pelikonsoli

Nintendo Switch on monipuolinen ja erittäin suosittu videopelikonsoli, jonka Nintendo on luonut ja tuottanut. Maaliskuussa 2017 esitelty Switch tuotti mullistavan idean pelialalla, joka mahdollisti pelaajien liukuvuuden tavanomaisen kotikonsolipelialustan ja kannettavan pelikonsolin välillä. Nintendo Switch -pelejä on kehitetty kaikentasoisille ja ikäisille pelaajille. Tämä saavutettavuus on Nintendo-pelien luomisfilosofian ominaispiirre ja tekee peleistä kaikille aloittelijoille ja konkareille yhtä tervetulleita.
Nintendo Switch Lite on Nintendo-suositun pelikonsolin, Nintendo Switchin, pelkkä kannettava versio. Se esiteltiin syyskuussa 2019 pienemmän ja edullisemman vaihtoehdon kuin alkuperäisen Nintendo Switchin kuin. Nintendo DS -pelejä oli erittäin onnistunut kannettava pelikonsoli, jonka Nintendo esitteli vuonna 2004. Se oli kaksinäyttöinen ja tarjosi laajan valikoiman pelejä eri genreistä.
Nintendo-ohjain on suunniteltu tarjoamaan erityinen pelikokemus, joka on räätälöity kyseisen konsolin ominaisuuksiin ja kykyihin. Nintendo on luonut vuosien varrella useita ohjaimia eri pelikonsoleilleen.
Nintendo Mario Karts on tunnettu sarja kilpailu-videopelejä, jotka on luotu ja julkaistu Nintendon toimesta. Sarjassa Nintendo-Mario-sekvenssipelien hahmot kilpailevat toisiaan vastaan go-karteissa, joihin on varustettu erilaisilla voimansiirtotuotteilla ja esineillä, jotta voidaan saavuttaa etu tai hidastaa kilpailijoita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje