up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Panasonic

Panasonic

KAIKKI ( Panasonic )

Noin Panasonic

Panasonic Corporation, maailmanlaajuinen johtaja elektroniikassa ja kodinkoneissa, on mullistanut elämäntapamme sen perustamisesta lähtien vuonna 1918. Konosuke Matsushitan perustama tämä japanilainen konglomeraatti on jatkuvasti tarjonnut laadukkaita tuotteita, jotka rikastuttavat elämäämme ja parantavat kokemuksiamme.
Panasonicilla on värikäs innovaatioiden historia ja vahva maine laadukkaiden tuotteiden tarjoamisesta eri luokissa. Olipa kyse luotettavista kommunikaatiosuunnitelmista, syvää äänimaailmaa tarjoavista tuotteista, ajankohtaisista televisioista tai tehokkaista keittiölaitteista, Panasonic on brändi, joka tarjoaa jatkuvasti erinomaisuutta tekniikassa ja designissa. Ollen sitoutunut parantamaan päivittäistä elämäämme, Panasonic on edelleen luotettu vaihtoehto kuluttajille ympäri maailmaa.

Innovoi elämäntapasi Panasonicin kanssa

Panasonicin kotipuhelimet ovat todiste brändin sitoutumisesta kommunikaatioon. Langattomista puhelimista vastausjärjestelmiin Panasonic tarjoaa useita ratkaisuja, joiden avulla voit pysyä yhteydessä rakkaisiisi. Näiden puhelimien avulla on kristallinkirkas äänenlaatu, soittajan näyttötoiminto ja jopa puhelinten estotoiminto, jotta kotikommunikointisi ovat tehokkaita ja vaivattomia. Panasonicin maanpäälliset puhelimet ovat yhteydessä luotettavuuteen. Olipa kyse yksinkertaisesta puhelimesta puheluiden tekemiseen tai monipuolisemmasta mallista, jossa on integroitu vastaaja, Panasonic tarjoaa ratkaisun. Ergonomisilla suunnitteluilla ja intuitiivisilla käyttöliittymillä nämä puhelimet ovat käyttäjäystävällisiä ja täydellisiä käyttöön sekä kotona että toimistossa.
Puhuttaessa äänenlaadusta, Panasonicin kuulokkeet ovat ylivoimaisen laadukkaita. Päähän asetettavista korvakytkimiin nämä kuulokkeet tarjoavat syvän äänimaailman. Niitä tunnetaan mukavuudestaan ​​pitkissä kuuntelusessioissa ja niissä on melunvaimennustekniikka, mikä tekee niistä ideaaleja matkustamiseen ja päivittäiseen liikkumiseen. Panasonicin sitoutuminen innovaatioihin näkyy television sarjoissa. Tarjoten eri kokoisia ja ominaisuuksia, Panasonicin TV: t tarjoavat uskomattoman 4K Ultra HD -kuvanlaadun ja kirkkaat värit. Smart TV -toiminnot mahdollistavat suosikkisovellusten käytön helposti, mikä tekee Panasonicin TV: stä moderneista viihdejärjestelmistä keskipisteen. Panasonicin radiot ovat rikkaan historian omaavia, jotka tuovat musiikkia ja uutisia koteihin ympäri maailmaa. Klassisista AM / FM -radiosta moderneihin digitaalisiin vastaanottimiin Panasonicin radiot on suunniteltu selkeään vastaanottoon ja helppokäyttöisyyteen. Ne ovat täydellisiä tietojen ja viihteen saamiseen, olipa kyse sitten kotona tai liikkeellä. Keittiössä Panasonicin mikroaaltouunit ovat tulleet synonyymeiksi kätevyydelle ja tarkkuudelle. Nämä mikroaaltouunit tarjoavat erilaisia ​​ruoanlaittovaihtoehtoja, mukaan lukien anturin ruoanlaittotekniikka, joka säätää tehoasteita ja ruoanlaittoaikoja automaattisesti. Tyylikkäällä suunnittelulla ja helppoja puhdistaa olevilla sisätiloilla Panasonicin mikroaaltouunit ovat välttämättömiä laitteita kiireisille kodeille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje