up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvordan velge en spillmus og tastatur?

Spillere kan oppnå maksimal spillopplevelse hvis de har en mus som passer deres spillebehov og stil. Billige spillmus kan gi deg et konkurransefortrinn og gjøre noen spill mye mer praktiske og enklere å spille.
Husk at spillmus har flere unike funksjoner som skiller den fra en vanlig mus. For eksempel har en spillmus forbedret programvare for å støtte både høy DPI og CPI og tilpasse justeringer. Dessuten bruker trådløse spillmus sensorer som gjør det mer nyttig og hjelper til med å holde tritt med raskere bevegelser.
Spillemusen du velger avhenger også av hvilken type spill du spiller. For eksempel fokuserer FPS spillere hovedsakelig på nøyaktighet og rask sporing, mens RTS og MMO spillere trenger ekstra knapper som kan tilordnes alternative funksjoner og makroer.

Det avhenger av dine personlige preferanser hvilken sensor du trenger, enten laser eller optiske sensorer. Deretter vurderer du de kablede eller trådløse musene som du vil. Vekt, belysning og tilpasning er andre viktige faktorer du bør vurdere før du kjøper en mus til spilloppsettet ditt. Asus , HP , MSI , Logitech , og Kingston er de ledende merkene som tilbyr det beste utvalget av spillmus og tastaturer.
I tillegg til å ha en spillmus av god kvalitet, kommer du til å bruke spilltastaturet mer enn noen andre komponenter på skrivebordet ditt. Når vi snakker om å velge et tastatur for spillformål, husk at det beste spilltastaturet må være pålitelig, responsivt og kanskje plastret inn i RGB lys. Når du velger et tastatur for spill, må du også fokusere på andre funksjoner som vil påvirke spillopplevelsen din som; Byggekvalitet, makroer og tilpasning, nøkkeloverrulling aka Anti Ghosting, brytere og pris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk