up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Logitech Gaming Headset G433

Logitech Gaming Headset G433

Logitech Gaming Headset G433

Logitech Gaming Headset G433

plus
Logitech

Logitech Gaming Headset G433

Produktbeskrivelse Logitech Gaming Headset G433

Spillere krever forrykende lydytelse og med god grunn, ettersom hver nye tittel gir stadig større lyddesign. G433 pakker fantastisk lydytelse til et design som er ekstremt lett, holdbart og behagelig.
40mm: og ™ drivere
Dts hodetelefon: x: d posisjonslyd
Scord: ertified
Egenskaper:
DTS Hovedtelefon:
Opplev utrolig 7.1-surroundlyd med DTS-hodetelefoner: X Surround Sound, skaper presis og nøyaktig i romlig bevissthet i spillet, slik at du tydelig kan høre fiender snike seg rundt eller signaler om spesielle ferdigheter. Tilpass hver retningskanal ved å bruke Logitech G HUB. Du kan til og med programmere forskjellige lydprofiler for hvert spill. Du må koble deg til PCen din via den medfølgende USB digitale lydkonvertereren (DAC) for å aktivere DTS hodetelefon: X.1
PRO G ™ AUDIO DRIVERS:
Pro G-drivere produserer blomstrende bass og klare høydepunkter takket være hybrid nettingskonstruksjon som drastisk reduserer forvrengning. G433 ørekopper har også en akustisk port som er plassert bak føreren for enda mer dynamisk, romlig lyd.
LYSVIKT, UTROLIG STERK:
Med en vekt på 259 g består G433 av lett, glassfiberinjisert polykarbonat, rustfritt stål og TR 90 nylon. Med sportsmaske øreputer som omgir øret og gir akkurat den rette mengden kraft for å holde seg på plass og komfortabelt pustende. Bonus ekstra myke mikrofibre øreputer er også inkludert for ditt valg i stil og komfort.
SERTIFISERT STEMKATT:
Den støydempende bommikrofonen med mikro-popfilter er designet for klarhet i kommusjoner og chat. G433 er en Discord-sertifisert garanti for krystallklar kommunikasjonsytelse
MULTI PLATFORM KOMPATIBELT:
Fungerer med PC, PS4®, Xbox® One, Nintendo® Switch ™, smarttelefoner og nettbrett. G433 leveres med to separate lydkabler for optimal tilkobling og ytelse på i det vesentlige alle spillenheter.2Virtual 7.1 Surround bare på PC og krever bruk av trådløs USB. Stereo på konsoller, smarttelefoner og nettbrett ved bruk av 3,5 mm analog utgang. Noen konsollkontrollere trenger en adapter for lydkabelinngang.
DETACHABLE, TRANSFORMABLE
G433 er fullt utstyrt og fullt modulær. De avtakbare boom mic og byttbare kablene forvandler raskt G433 fra PC / konsollmodus til mobil / i farten modus. Dette er et smidig headset som spiller uansett hvor livet tar deg.
G433 kablet spillhodesett
USB DAC med 3,5 mm, 4-polet utgang
Avtakbar mikrofonbom med mikropopfilter
Konsoll / PC-kabel med innebygde kontroller
PC-splitter for separate mikrofon- og hodetelefonkontakter
Mobilkabel med innebygde kontroller og mikrofon
Ekstra øreputer av mikrofiber
Bæreveske for hodesett
Tilbehørskasse (kun Blue Camo)
Brukerdokumentasjon
Vekt: 259 g
Høyttalerrespons: 0 hz 20 khz
Mic-svar: 100 hz 10 khz
FYSISKE SPESIFIKASJONER:
Lengde: 172 mm
Bredde: 81,7 mm
Høyde: 182 mm
Vekt (uten kabel): 259 g
USB DAC: 160 mm
PC-kabellengde: 2 m
Mobilkabellengde: 1,5 m
Hodetelefon:
Driver: 40 mm
Frekvensrespons: 20 Hz 20 KHz
Impedans: 32 ohm
Følsomhet: 107 dB @ 1KHz SPL 30 mW / 1 cm
Kabellengde: 2 moh
MIKROFON:
Mikrofon hentemønster: kardioid (ensrettet)
Type: Elektretkondensator bak
Størrelse: 4 mm
Frekvensrespons: 100 Hz 10 KHz
KRAV:
USB-port for PC-er eller 3,5 mm lydport for konsoll / mobil
Windows 7 eller nyere, MacOS 10.10 eller nyere, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, nettbrett og mobil
(Valgfritt) Internett-tilgang for Logitech G HUB og 7.1 DTS hodetelefoner: X programvareinstallasjon3Virtual 7.1 Surround kun på PC og krever bruk av USB DAC. Stereo på konsoller, smarttelefoner og nettbrett ved bruk av 3,5 mm analog utgang. Noen konsollkontrollere trenger en adapter for lydkabelinngang.
KOMPATIBILITETSMATRIKS:
PC, PC VR | 7.1 Surround4Virtual 7.1 Surround bare på PC og krever bruk av trådløs USB. Stereo på konsoller, smarttelefoner og nettbrett ved bruk av 3,5 mm analog utgang. Noen konsollkontrollere trenger en adapter for lydkabelinngang. , via USB-stereo via 3,5 mm
PS4 | Stereo via 3,5 mm
Xbox® One | Stereo via 3,5 mm
Nintendo® Switch ™ | Stereo via 3,5 mm
Apple® | Stereo via 3,5 mm
Mobil | Stereo via 3,5 mm


Kjøp nå din Logitech Gaming Headset G433 for bare 107.99 $. Laget av Logitech Gaming Headset G433 er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos techinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt elektronikk og datamaskiner produkter. Se hele vårt utvalg av Hodetelefoner i vår Gaming avdeling.

Spesifikasjoner Logitech Gaming Headset G433

Farge
Svart
Produkttype
Hodetelefon
Funksjoner
Med Kabel

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up