up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Uunnværlig kameratilbehør og hvorfor du trenger det

Her er noen kameratilbehør gitt nedenfor:

Stativ

Et stativ er avgjørende for all slags fotografering uansett hvor du trenger det for å sikre at kameraet holder seg perfekt på et sted mens bildet tas. Dette innebærer fotografering i moderat lys, flotte skjermer, naturfotografering, selvportretter og makrobilder. Du kan kjøpe stativer fra Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Startech .

Rengjøringssett

Renselinser er avgjørende ikke bare for kvaliteten på fotografiene, men oppmerksomheten og holdbarheten til enhetene. Ingen skal rengjøre kameraer med en ren klut eller papirserviett. Rengjøringssett har pakker med fibervev og er spesielt laget for å jevnt eliminere skitt, støv og fingeravtrykk fra dekket av linser.

Kameraveske

En egnet kameraveske er et krav. Glatte kameravesker er tilgjengelige i en rekke dimensjoner, hver med fylt innerfôr og vanntette regntrekk.

Filtre

Oppvarmings eller kjølefiltre kan brukes for å modifisere fargevarme, og aggregering av spesialiseringsfiltre kan brukes for å oppnå forskjellige oppfinnsomme resultater. For scenefotografere er to av de mest populære typene filtre vag tetthet og ringformede polarisatorer. Mange filtre kommer harde, regulerte eller sentervektede, og unngår lyset som trenger inn i en linse ved forskjellige stopp. Disse er utmerket for langdistansebilder, og lar kameramannen registrere skjermhastigheten og åpningen uten å forstyrre overeksponering i intens lysstyrke i omgivelsene.

clouse menu Lukk