up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Måste kameratillbehör och varför du behöver dem

Här är några kameratillbehör nedan:

Stativ

Ett stativ är avgörande för all slags fotografering var du än behöver det för att säkerställa att kameran stannar perfekt på en plats när bilden tas. Detta involverar fotografering i måttligt ljus, fantastiska skärmar, landskapsfotografering, självporträtt och makrofotografering. Du kan köpa stativ från Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Startech .

Rengöringssatser

Rengöringslinser är viktiga inte bara för kvaliteten på fotografier utan för uppmärksamheten och hållbarheten hos enheter. Ingen ska rengöra kameror med en ren trasa eller pappersservett. Rengöringssatser har förpackningar med fiberväv och är speciellt gjorda för att smidigt eliminera smuts, damm och fingeravtryck från linsernas täckning.

Kameraväska

En lämplig kameraväska är ett krav. Släta kameraväskor kan fås i en rad dimensioner, var och en med fyllda innerfoder och vattentäta regnskydd.

Filter

Uppvärmnings eller kylfilter kan användas för att modifiera färgvärme, och aggregering av specialiseringsfilter kan användas för att uppnå olika uppfinningsmässiga resultat. För scenfotografer är två av de mest populära typerna av filter vaga densitet och ringformiga polarisatorer. Många filter är hårda, reglerade eller centrumviktade och undviker ljuset som tränger igenom en lins genom olika stopp. Dessa är utmärkta för långdistansbilder, vilket gör att kameramannen kan spela in skärmhastigheten och öppningen utan att störa överexponering i intensiv omgivande ljusstyrka.

clouse menu Stänga