up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Climbing technology Isøks Alpin Tour

Climbing technology Isøks Alpin Tour

plus
Climbing technology

Climbing Technology Isøks Alpin Tour

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Climbing technology Isøks Alpin Tour

En robust generel gå økse.

Vigtigste egenskaber:

hærdet stål kataforese sort hoved;

tilspidset anodiseret lys legering aksel, med gummibelægning udstyret med en ny spike i bunden;

leveres komplet med sin egen isøkse snor DRAG TOUR.

Ekstraudstyr:

Længde: 50cm

Vægt: 610g


Climbing technology Isøks Alpin Tour findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Climbing technology Isøks Alpin Tour fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Climbing technology.

Funktioner Climbing technology Isøks Alpin Tour

Farve
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Tilfredshed

-

Jeg var lidt bekymret, fordi den blev sendt fra udlandet, men jeg var i stand til at modtage den uden problemer. Den kom også med en isøksekappe og snor, så du kan tage den med til bjerget, som den er. tak skal du have!

Stor isøkse! æstetisk og funktionel

-

Isøksen er utrolig, let, funktionel og smuk! Jeg kan varmt anbefale det, bare pas på at lægge noget, der holder gummibeskyttelsen, fordi de kan gå tabt under rejsen.

Isøkse

-

Isøkskvalitetspris af de bedste

Perfekt!!!

-

god isøkse ud over kurven, der giver den en noget mere teknisk anvendelse

Let vægt

-

Meget flot isøkse, letvægt, kan ikke vente med at prøve den.

God isbryder.

-

Pris / kvalitet - fremragende. Hurtig forgiftning. Levering til døren.

Den første isøks

-

Jeg købte Pickel for første gang. Meget let og let at holde.

Meget god

-

Den ankom cirka en uge efter bestilling. Jeg blev overrasket over balancens lethed og tænkte, at byrden ville være let, selvom jeg holdt den.

Det er et meget godt produkt

-

Den ankom cirka en uge efter bestilling. Jeg blev overrasket over, hvor let det var, og jeg var overbevist om, at der ikke ville være nogen byrde, selvom jeg holdt det.

Meget godt produkt lys

-

Meget godt produkt lys

Fantastisk introduktion

-

Så jeg købte dette som forberedelse til min første alpine oplevelse i september i år. Jeg havde aldrig brugt en isøks og kunne tælle på min hånd, hvor mange gange jeg havde set sne i mit liv. Men jeg undersøgte, lærte at bruge stegjern og isøks og fik chancen for at omsætte det til praksis. Lad mig sige, denne Ice Axe var strålende. Let, utroligt nyttigt, når skråningen bliver for meget til dine gåstænger. Fantastisk til at holde balance, og jeg følte mig altid godt tilpas selv på moderate udsatte ridgelines, når jeg havde dette i hånden. Jeg øvede mig selv og denne øks griber bare. Hvis du har brug for noget og er usikker på, hvad du skal købe, skal du gribe denne. En mindre note er at sørge for at få et dækning (jeg købte en billig andetsteds). Du ønsker ikke, at øksen skal ødelægge dit udstyr. Jeg kunne ikke finde et passende dæksel til piggen, så brugt pap til rejse, som virkede. PS piggen, meget hjælpsom. Jeg brugte dette i stedet for gåstænger, jo højere jeg gik

Som en beskrivelse

-

Isøks med en fremragende værdi for pengene, jeg kan ikke vente med at prøve den ........

Klatringsteknologi alpintur

-

God kvalitet / pris for en isøkse, der udfører sin funktion perfekt.

Ct en garanti!

-

Fremragende isøkse, praktisk, let og meget pålidelig

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up