up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Climbing technology Jäähakku Alpin Tour

Climbing technology Jäähakku Alpin Tour

plus
Climbing technology

Climbing Technology Jäähakku Alpin Tour

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Climbing technology Jäähakku Alpin Tour

Tukeva yleinen kävelyä kirves.

Tärkeimmät ominaisuudet:

karkaistu teräs kataforeesia musta pää;

kapeneva anodisoitu kevytmetallivanteet akseli, kumilla kansi varustettu uudella piikki tyvestä;

mukana toimitetaan oma jäähakulle talutushihna DRAG TOUR.

Lisävaruste:

Pituus: 50cm

Paino: 610g


Climbing technology Jäähakku Alpin Tour:een kuuluu Climbing technology:n takaama valmistajan takuu. Climbing technology:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Vaellusvarusteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Jäähakuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Climbing technology Jäähakku Alpin Tour

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tyytyväisyys

-

Olin hieman huolissani, koska se lähetettiin ulkomailta, mutta sain sen ilman ongelmia. Sen mukana tuli myös jääkirveshattu ja talutushihna, joten voit ottaa sen vuorelle sellaisenaan. Kiitos!

Upea jääkirves! esteettinen ja toimiva

-

Jääkirves on uskomaton, kevyt, toimiva ja kaunis! Suosittelen sitä erittäin hyvin, vain huolehdi siitä, että laitat jotain kumisuojusten pitämiseen, koska ne voivat kadota matkoilla.

Jääkirves

-

Jääkirveslaatu hinta paras

Täydellinen!!!

-

hyvä jääkirves käyrän lisäksi, joka antaa sille jonkin verran teknisen käytön

Kevyt

-

Erittäin mukava jääkirves, kevyt, ei voi odottaa kokeilla sitä.

Hyvä jäänmurtaja.

-

Hinta / laatu - erinomainen. Nopea myrkytys. Toimitus ovelle.

Ensimmäinen jääkirves

-

Ostin Pickelin ensimmäistä kertaa. Erittäin kevyt ja helppo pitää.

Erittäin hyvä

-

Se saapui noin viikon tilauksen jälkeen. Yllättyin tasapainon kevyisyydestä ja ajattelin, että taakka olisi kevyt, vaikka pitäisin sen.

Se on erittäin hyvä tuote

-

Se saapui noin viikon tilauksen jälkeen. Olin yllättynyt siitä, kuinka kevyt se oli kuin kuvittelin.

Erittäin hyvä tuote valo

-

Erittäin hyvä tuote valo

Upea johdanto

-

Joten ostin tämän valmistellessani ensimmäistä alppikokemustani tämän vuoden syyskuussa. En ollut koskaan käyttänyt jääkirvestä, ja pystyin lukemaan kädelleni kuinka monta kertaa olin nähnyt lunta elämässäni. Mutta tutkin, oppin käyttämään cramponeja ja jääkirvestä ja sain mahdollisuuden ottaa ne käytännössä. Sanotaan, että tämä jääkirves oli loistava. Kevyt, uskomattoman hyödyllinen, kun kaltevuus on liian suuri kävelytapoillesi. Erinomainen tasapainon pitämiseen, ja tunsin oloni aina mukavaksi myös kohtalaisilla altistuneilla harjanteilla, kun minulla oli tämä kädessäni. Harjoittelin itsekuulausta ja tämä kirves vain tarttuu. Ota hinta, jos tarvitset jotain ja et ole varma mitä ostaa. Yksi pieni huomautus on varmistaa, että saat kannen (ostin halvan muualta). Et halua, että kirves tuhoaa laitteesi. En löytänyt sopivaa suojaa piikille, jota käytettiin niin käytetylle matkapahville, joka toimi. PS piikki, erittäin hyödyllinen. Käytin tätä kävelysauvojen sijasta, mitä korkeammalle menin

Kuvauksena

-

Jääkirves, jolla on erinomainen vastine rahalle, en voi odottaa kokeilla sitä ........

Kiipeilytekniikka alpin kiertueella

-

Hyvälaatuisuus / hinta jääkulmalle, joka toimii täydellisesti.

Ct takuu!

-

Erinomainen jäähäntä, käytännöllinen, kevyt ja erittäin luotettava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up