up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Hannah Måtte Leisure 3

Hannah Måtte Leisure 3

plus
Hannah

Hannah Måtte Leisure 3

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Måtte Leisure 3

Liggemåtte Fritid klassificerer vi i Lite-kategorien, og som er kendetegnet ved et optimalt forhold mellem varmeisolering, vægt og foldbarhed. Det ideelle forhold mellem disse egenskaber er sikret af en struktur med et lodret hulrumsdesign, som er jævnt fordelt i PU-skummet. Modellen anbefales til brug i tre sæsoner. Heighof liggeunderlag er 3,8 cm. Den leveres inklusiv et reparationssæt og en pose til at pakke liggeunderlaget ind i.


Funktioner:

Konstruktion lodret hul


Specifikationer:

Vægt: 830 g
Størrelse: 16 x 26 cm ,183 x 51 x 3,8 cm
Ydermateriale 30D fleksibelt polyester, Materiale inferiore 75D polyester
Ydermateriale 30D fleksibel polyester
Materiale inferior 75D polyesterEr du på udkig efter Hannah Måtte Leisure 3? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Madrasser i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de trekkinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Soveposer udsalg.

Funktioner Hannah Måtte Leisure 3

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up