up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Look
360

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

plus
La sportiva

La Sportiva Klatresko Tarantula

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Tarantula

La Sportiva Tarantula er en første klatresko, der er designet til daglig indendørs brug. En klatreres bedste ven Tarantula er typisk en hjemmesko med et twist, der er let og behagelig at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø såvel som i dit fitnesscenter.

Takket være ruskindsoverdelen, der er et åndbart stof og giver maksimal holdbarhed og åndbarhed. Frixion RS på sålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden og skabe god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber på trail eller klatrer i bjerge. La Sportiva Tarantula er en ideel sko til hælkrogning, klatreekspeditioner som justerbart lukkesystem, der giver sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle adventure sports junkies . La Sportiva Tarantula er svaret, hvis du leder efter vandre- eller bjergbestigningssko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Tarantulaen er med sit fokus på komfort nem at bruge og nem at få af og på i et glimt. Den uforet læderoverdel giver fremragende fugtstyring og strækker sig nok til at gøre dem til en fornøjelse at tage på dag efter dag. Forfodsformen er afrundet og har en højere volumen for klatrer, der ikke ønsker at mangle deres fødder. Alligevel er den lille asymmetri aggressiv nok til at udføre på stejlere ruter og vanskeligere bevægelser. Det meget justerbare tapsystem tilpasser sig forskellige fodtyper og former.


Funktioner:

Komfortabel, uforet læderoverdel giver komfort hele dagen
Langtidsholdbar klæbrig FriXion®-gummi klæber til plastik og rock lige meget
Meget justerbart lukkesystem tilpasser sig forskellige fodtyper og former
Asymmetrisk form hjælper begyndende klatrere med at skubbe graderne i et hurtigere tempo
LaspoFlex mellemsål er en super let, ultra tynd syntetisk fiber laminat designet til maksimal vridningsstivhed.


Specifikationer:

Vægt: 8,4 oz (240 g)
Overdel: Læder/dobbelt krog- og løkkelukningssystem/2 trækflige i hælen/2 mm FriXion® RS Toe Rand Rubber
For: Uforet
Mellemsål: 1,8 mm LaspoFlex
Sål: 5 mm FriXion® RS
Konstruktion: Skridningen holdtPå tilbud nu, La sportiva Klatresko Tarantula til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos trekkinn, Kan du finde udstyr til Herresko, extra mange Klatresko. Vi har mange forskellige Klatresko, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner La sportiva Klatresko Tarantula

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up